Malkara belediye meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını Malkara Belediye Meclis Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında gerçekleştirdi.

Malkara 5.01.2022 15:01:00 0
Malkara belediye meclisi toplandı

Belediye Düğün Salonunda önceki gün saat 15.00'te Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere toplanan belediye meclisi Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından Belediye Düğün Salonunda açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemin ilk maddesinde yer alan Alışık Mahallesi 155 ada 1 nolu parsel hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilirken, daha sonra 364 Ada 2 ve 3 Parsel hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

 

Daha sonra gündemin 3. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün Meclis Toplantılarının Sesli ve Görüntülü Cihazlarla Kayıt Edilmesi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 4. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün Meclis Üyeleri İle İhtisas Komisyonu Üyelerinin Huzur Hakları hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

DENETİM KOMİSYONUNA SEÇİLDİLER

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile karara bağlanırken, gündemin 5. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün Denetim Komisyonu Seçilmesi (gizli oyla) hakkındaki yazısı görüşüldü. Yapılan oylama sonucunda Denetim Komisyonuna Mustafa Özer, Recai Örs, Gökhan Doğan, Hasan Efe ve Ercan Kiremitçi seçildiler.

 

TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Ardından diğer gündem maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Toplu Sözleşme hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 7. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra diğer gündem maddesi olan Zabıta Müdürlüğünün 2022 Yılı Aylık Maktu Fazla Çalışma Ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

 

Ardından gündemin 9. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Camiatik Mahallesi 689 ada 18 parselde bulunan taşınmazın devri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 10. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün BağpınarMahallesi 138 parselde tarla vasıflı taşınmazın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine Devir/Tahsis hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖDÜLLER HAKKINDAKİ YAZISI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 11. maddesinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Ödüller hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10