Bem-Bir-Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyede çalışan devlet memuru statüsündeki personeli ilgilendiren ve maaşlarda iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi

Süleymanpaşa 6.01.2022 19:14:00 0
Bem-Bir-Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı

Sözleşmeye göre Süleymanpaşa Belediyesi kadrolu ve sözleşmeli memurları, ilk altı ay yüzde 100, ikinci altı ay ise yüzde 120 oranında Sosyal Denge Tazminatı adı altında maaşlarına ek ödeme alacaklar. Sosyal Denge Tazminatı, En Yüksek Devlet Memuru Aylığı üzerinden hesaplanarak memurların maaşlarına yansıtılan bir ödenek olarak ifade ediliyor.

 

HERKESE HAYIRLI OLSUN

 

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında düzenlenen törenle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu arasında gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan Başkan Yüksel, 3 yıla yaklaşan görev süresinde birlikte çalıştığı memur ve sözleşmeli memurlara teşekkür etti. Yüksel, “ Süleymanpaşa Belediyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli personellerimizin maaşlarına iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini (SDS), yüzde 100 ve 120 oranla, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu ile birlikte imzaladık. Çalışanlarımızın refah seviyesini arttırmak ve huzur içinde çalışmalarını sağlamak amacıyla imzaladığımız sözleşmemizin, kurumumuz ve personellerimiz için hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10