Aslan: Şampiyonluğa inandık, bunu da başaracağız

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta ligin ilk devresini lider bitiren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da yönetim önceki akşam takımın son durumu hakkında toplantı gerçekleştirirken, toplantıda takım?

7.01.2022 16:14:00 0
Aslan: Şampiyonluğa inandık, bunu da başaracağız

Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Ligin ilk devresinde oynadığımız 8 karşılaşmada altı galibiyet iki beraberlik alarak 20 puanla ilk devreyi averajla lider bitirdik. Berabere kaldığımız iki karşılaşmada üstün bir oyun sergilememize rağmen istediğimizi golleri bulamayarak birer puanla ayrıldık. Ligin ilk devresinde müthiş bir mücadele ortaya koyan futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Aslan, “ Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda eksik gördüğümüz mevkilere 3-4 transfer yapma kararı aldık. 12 Ocak’ta takım olarak kamp programımız olacak. Bu tarihe kadar transferlerimizi bitirmek istiyoruz. Ligin ikinci devresi bizim için daha zor geçecek. Çünkü her takım birbirini yenebilecek güçtedir. İyi bir kamp dönemi geçirerek ligin ikinci devresine hazır bir şekilde girmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olarak zor günleri aştıklarını fakat ligin uzun bir maraton olması sebebiyle ikinci yarı daha çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Aslan, “ Bizler sahada bütün mücadelesini ortaya koyan bir ekip oluşturduk. Kelimenin tam anlamıyla takım olduk. İlk yarı güzel mücadelelere sahne olan maçlarda istediğimiz sonuçları alarak ikinci yarıyı lider tamamladık. Zor bir lig hepimiz için. Fakat bizler şampiyonluğa inandık, bunu da başaracağız” ifadelerine yer verdi.

 

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

 

Aslan, “ Çerkezköy’de yaşayan herkesin bu takımın başarıya ulaşması için elini taşın altına koyması gerekiyor. Buradan sanayicilerimize, esnafımıza, taraftarlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bizler bu mücadelemizi verirken hem maddi hem manevi olarak destek olmalarını bekliyoruz. İkinci yarı güzel transferlerle lider tamamlamayı planlıyoruz. Bizler saha içinde mücadelemizi verirken, sizler de maddi manevi destek olarak takımımıza katkı sağlayabilir ve şampiyonluğu birlikte getirebiliriz. Takımımıza destek olalım, birlikte başaralım. Şimdi destek zamanı. Sezon öncesinden bugüne kadar bizlere maddi manevi destek veren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, iş adamlarımıza, esnafımıza teşekkür ediyoruz ” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10