Karateciler Çerkezköy'ü başarıyla temsil etti

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı, Çorlu'da düzenlenen Okullar Arası Karate İl Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü başarıyla temsil etti. Çerkezköy Beledi

7.01.2022 16:17:00 0
Karateciler Çerkezköy

Çorlu'da 5 Ocak’ta düzenlenen Okullar Arası Karate İl Şampiyonası’na Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularından Yasemin Kasal, Fatma İkra Gülpınar ve İkra Gümüş katıldı. Sporculardan Yasemin Kasal, 2010 Doğumlu Minik Bayan Kata dalında tüm rakiplerini mağlup ederek İl Şampiyonu oldu. Fatma İkra Gülpınar 2011 Doğumlu Minik Bayan Kata dalında 2’nci olurken, aynı kategoride mücadele eden sporcu İkra Gümüş ise İl 3’üncüsü oldu.

 

“SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy Belediyesinin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımımız, Okullar Arası Karate İl Şampiyonasında elde ettiği derecelerle bir kez daha kentimize gurur yaşattılar. Bu vesile ile antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10