Süper Ligde kritik hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 4'üncü hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. A Grubu'nda ilk iki sırada bulunan Çorluspor 1947 ile Çorlu Kültürspor kozlarını paylaşırken,

7.01.2022 16:25:00 0
Süper Ligde kritik hafta

Tekirdağ Süper Amatör Küme’de A ve B Grubu’nda hafta sonunda birbirinden zorlu altı karşılaşma oynanacak.

 

HAFTANIN MAÇI ÇORLU’DA

 

A Grubu’nda haftaya dokuzar puanla ilk iki sırada giren Çorluspor 1947 ile Çorlu Kültürspor Çorlu derbisinde karşı karşıya gelecek. Haftanın en önemli karşılaşması ise Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak. Haftaya dört puanla üçüncü sırada giren 1461 Karadenizspor ise deplasmanda Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Kapaklı Sitespor’un bay geçtiği haftada dört puanı bulunan Muratlı Belediyespor ise evinde ligde puanı bulunmayan Şarköyspor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

LİDER EVİNDE

 

B grubunda iki galibiyet bir beraberlik ile yedi puanla lider durumda bulunan 100.bYılspor dört puanla beşinci sırada bulunan Karadeniz Gençlikspor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Altı puanla ikinci sırada bulunan Sarayspor 1953 ise evinde üç puanı bulunan Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma da Pazar günü Saray Stadyumunda aynı saatte oynanacak. B grubunda ErgenegücüUlaşspor ise dördüncü haftayı bay olarak geçecek.

 

KIZILPINARSPOR DEPLASMANDA 

 

Bu sezon oynadığı üç karşılaşmada bir galibiyet iki yenilgi alarak üç puanda kalan Kızılpınarspor ise hafta sonunda deplasmanda Çorlu Pazarspor’a konuk olacak. Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada saat 12.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan, “ Lige istediğimiz gibi başlayamadık. Lig arası takıma iyi geldi. Bu maça çok iyi hazırlandık. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak yükselişe geçmek istiyoruz. Ben futbolcularıma güveniyorum. İnşallah bu haftadan sonra yavaş yavaş üst sıralara yükseleceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10