Kaymakam Duru din görevlileriyle bir araya geldi

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Müftülük personelleri ile bir araya gelirken, buluşmada, din görevlileri ile istişare edildi.

Çerkezköy 7.01.2022 17:20:00 0
Kaymakam Duru din görevlileriyle bir araya geldi

 

Toplantıda din görevlileri ile istişarede bulunan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Çerkezköy ilçemizde imam, vaiz ve Kuran Kursu hocası olarak görev yapan 107 Din görevlimizle hem tanışma hem de istişare amacıyla ilçe müftülüğümüzün yapmış olduğu aylık mutat toplantıya Müftümüz İdris Çatmakaş ile beraber katıldık. Oldukça verimli geçen toplantıda Din görevlilerimizle çalışma prensiplerimizi paylaşarak Çerkezköylü hemşerilerime daha etkin ve kaliteli hizmet etmeyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

CEMAAT İLE BULUŞTU

 

Toplantının ardından Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve İlçe Müftüsü İdris ÇatmakaşMevlana Camii cemaati sohbet etti. Kaymakam Duru, “ Müftümüz İdris Çatmakaş ile beraber İkindin namazı çıkışında Mevlana Camii Cemaatine hal hatır sorup çaylarını içerek Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10