2022'nin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Başkanlığında Ocak Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Mahallelerinin sorunları hakkında muhtarlarla istişarelerde bulunan Kaymakam Duru, "Muhtarlarımızla kamu

Çerkezköy 8.01.2022 16:26:00 0
2022

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Emniyet Müdürü Harun Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, Yazı İşleri Müdürü MuhteberKuralay, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

 

“BEN DAHİL TÜM MEMURLARIN TELEFONLARI 24 SAAT AÇIK”

 

Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Kaymakam Duru, “Muhtarlarımızla aylık toplantımızı gerçekleştirdik, Yazı İşleri Müdürümüz MuhteberKuralay’ın, Emniyet Müdürümüz Harun Özcan’ın ve İlçe Jandarma Komutanımız Serkan Engin’in de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarımızla 12 mahallemizin sorunlarını ve çözüm yollarını görüştük. Daha sonra ilçe kaymakamları olarak ben dahil bütün daire amirlerinin ve memurlarının 24 saat telefonlarının ve kapılarının muhtarlarımıza açık olduğunu belirttikten sonra başkanlığımızda muhtarlarımızla kamu kurum ve kuruluşlarımızın amirleri ile sıkı iş birliği ve koordinasyon içerisinde beraberce çalışacağımızı ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10