Albayrak gazetecilerin gününü kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Basın ve haber özgürlüğü, demokrasilerin ayrılmaz birer parçası olduğunu

Tekirdağ 8.01.2022 16:43:00 0
Albayrak gazetecilerin gününü kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında “ Gazetecilerin haklarını koruyan ve düzenleyen yasanın 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girmesi dolayısıyla 10 Ocak günü, “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır. Basın özgürlüğü ve haber özgürlüğü, demokrasilerin ayrılmaz birer parçasıdır. Her türlü zor koşulda, büyük emek ve özveriyle görevlerini yerine getiren değerli basın mensuplarımız, hem demokrasimize hem de vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğüne hizmet etmektedirler” dedi.

 

ÇALIŞMA KOŞULLARI İYİLEŞTİRİLMELİDİR

 

Albayrak, “ Demokrasimizin gelişmesi için basın emekçilerimizin özgür koşullarda görev yapmalarına imkân sağlanmalı ve çalışma koşulları iyileştirilmelidir. Medya kuruluşlarının her anlamda daha iyi hizmet vermesi, basın etik ve ilkelerine uygun bir şekilde kaliteli yayınlar yapması temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyor, özgür bir ortamda çok daha iyi koşullarda çalışabilecekleri günleri hep beraber görebilmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10