1911 Çerkezköyspor yönetiminden Kaymakam Duru'ya ziyaret

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ve Başkan Yardımcısı Serkan Var Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'yu makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 11.01.2022 15:24:00 0
1911 Çerkezköyspor yönetiminden Kaymakam Duru

Ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ile takımın son durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta mücadele eden ve sezonun ilk devresini lider olarak tamamlayan takımımızın son durumu hakkında Kaymakam Murat Duru ile fikir alışverişinde bulunduk. Bugün ki ziyaretimizde bizimle yakından ilgilenen Çerkezköy Kaymakamımız sayın Murat Duru’ya misafirperverliğinden dolayı yönetimimiz teknik heyetimiz ve futbolcularımız adına teşekkür ederiz” dedi.

 

KAYMAKAM DURU’DAN DESTEK ÇAĞRISI

 

Ziyaretle ilgili konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru,  “1911 Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Arslan ve yönetim kurulu üyeleri birinci yarıyı bulundukları gurupta lider tamamlamaları nedeniyle sevinçlerini paylaşmak için bugün ziyaretime geldiler. Sevinçlerini bizler de ziyadesiyle paylaştık. Ayrıca Bölgesel Amatör Liginde birinci yarıyı takımımızın lider tamamlaması bizleri çok memnun etti. Bu başarıda emeği geçen kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti, sporcularımızı ve seyircilerimizi yürekten tebrik edip, başarılarının devamını diledim. Ufukta inşallah şampiyonluğun göründüğüne yürekten inanıyorum. Bu vesileyle iş adamlarımızın, sanayicilerimizin, esnaflarımızın ve 1911 Çerkezköy Spora gönül vermiş herkesin ellerinden geldiği kadarıyla takımımıza destek olması gerektiğini ifade etmek istiyorum” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10