Kaymakam Duru iade-i ziyaretlerine devam ediyor

Kayseri'nin Develi İlçesi Kaymakamı iken Resmi Gazetede yayımlanan kararla Çerkezköy Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Murat Duru ilçedeki iade-i ziyaretlerine devam ediyor. İade-i ziyaretleri kapsamında Akademik Geli?

Çerkezköy 12.01.2022 17:10:00 0
Kaymakam Duru iade-i ziyaretlerine devam ediyor

Kaymakam Duru iade-i ziyaretleri kapsamında önceki gün, Akademik Gelişim Sürücü Kurslarını ziyaret ederek Abdullah Şakarak ile bir araya geldi.

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Devlet-millet kaynaşmasına fırsat buldukça devam edeceğini kaydeden Kaymakam Duru, “Bir taraftan Trakya’ın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da Devlet-Millet kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim. Bu kapsamda bugün Akademik Gelişim Sürücü Kursları ünvanlı iş yerlerinde Abdullah Şakarak’a iadei ziyaret gerçekleştirdim. Ziyarette samimi içten sohbetle birlikte Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra hayırlı ve bereketli işler diledik. Ayrıca misafirperverliği için de Abdullah Şakarak kardeşime çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10