Bağış kampanyasına katılan okullara belgeleri verildi

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle "Giymiyorsanız getirin, ihtiyacı olanı sevindirin" sloganıyla hayata geçirilen ve Kapaklı genelindeki okullarda düzenlenen â?

Kapaklı 13.01.2022 12:46:00 0
Bağış kampanyasına katılan okullara belgeleri verildi

On binlerce vatandaşa ulaşan Sevgi Eli Yardım Mağazalarında kıyafet sayısını artırmak ve toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla Kapaklı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Kıyafet Bağış Kampanyası” hayata geçirildi.

 

KAMPANYAYA KATILAN OKULLAR

 

Kampanya kapsamında Kapaklı genelindeki okullarda duyurular yapılırken, öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya; Emine Penbeten Adal Anaokulu, Sanayiciler İlkokulu, Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu, Yıldızkent Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, İbn-i Sina İlkokulu, Kapaklı Gazi Ortaokulu, Pınarça İlk-Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu, Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi, Karaağaç İlkokulu, Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Şehit Emrah Çalkın İmam Hatip Ortaokulu, Aziz  Sancar Anadolu Lisesi, Bahçeağıl  İlk-Ortaokulu, Yanıkağıl İlk-Ortaokulu, Karanfil Anaokulu, Başakşehir Koleji, Şehit Songül Yakut Anaokulu

 

SEVGİ ELİ YARDIM MAĞAZALARINDA SERGİLENECEK

 

Tek tek kontrol edilen kıyafetlerin, yıkama işlemine tabii tutulacağını belirten yetkililer, “Temiz ve kullanıma hazır hale getirilen kıyafetler ütülendikten sonra tasnif edilecek ve Sevgi Eli Yardım Mağazalarında sergilenecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sevgi Eli Yardım Mağazalarına gelerek ihtiyaçları doğrultusunda giyim eşyası temin edebilecek” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR BELGELERİNİ VERDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Ruhi Özden kampanyaya katılan okulları tek tek ziyaret ederek, okul müdürlerine teşekkür belgelerini takdim etti. Başkan Çetin, “Eğitimcilerimizle iş birliği ve istişarelerimizi sürdürüyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği olan Sevgi Eli Yardım Mağazalarımıza katkılarından dolayı okul müdürlerimize teşekkür belgelerimizi takdim ettik. Kampanyamıza katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10