TSKGV Genel Müdürü Sadık Piyade, Kaymakam Duru'yu ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'yu ziyaret etti. Vakıfla ve vakfa bağlı şirketlerle gurur duydukları

Çerkezköy 13.01.2022 12:52:00 0
TSKGV Genel Müdürü Sadık Piyade, Kaymakam Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru dün Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade ve İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen’i makamında ağırladı.  Ziyarette Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen, TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu üyesi aynı zamanda vakfın bağışçısı hayırsever Serkan Karagöz, yine Fahri tanıtım kurulu üyeleri iş adamı hayırsever Ahmet Çetin ile Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak hazır bulundu.

 

VAKFIN GEÇMİŞİ VE BUGÜNÜ VİDEO EŞLİĞİNDE ANLATILDI

 

Kaymakam Duru ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli misafirlerimle samimi içten sohbetle birlikte Çerkezköy’ümüz ve necip milletimizin bağışlarıyla kurulmuş ve bağışlarıyla yoluna devam eden güzide kurumumuz TSKGV ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Genel Müdürümüz Vakfımızın geçmişini bugününü video eşliğinde anlattıktan sonra savunma sanayimizi için %70 yerli üretim yapan Türk Milleti’nin ve Devlet’inin yüz akı Vakfımızın şirketleri TUSAŞ, ASELSAN, HAVELSAN, ASPİLSAN, ROKETSAN VE İŞBİR ELEKTRİK A.Ş hakkında bilgi verdi. Tamamı yerli ve milli bu şirketlerimizin atak helikopterinden rokete kadar savunma sanayiimize yönelik nelerin üretildiğini Türk Silahlı Kuvvetlerimize nelerin teslim edildiği ve edileceğini nelerin ihraç edildiğini bizlere tek tek anlattı” dedi

 

ATAK HELİKOPTERİ MAKETİ HEDİYE ETTİLER

 

Vakıfla ve vakfa bağlı şirketlerle gurur duyduklarını kaydeden Kaymakam Duru, “Daha sonra genel müdürümüz paşamız şu ana kadar vakfımıza yaptığımız ve yapacağımız katkılar içim günün anısına TUSAŞ tarafından yerli üretim Atak Helikopteri maketini, Türk Bayrağı Rozetini ve vakfımızın plaketini verdiler. Aynı zamanda Genel Müdürümüz Türk Bayrağı Rozetini Fahri Tanıtım Kurulu üyelerimizin de yakalarına taktı. Değerli genel müdürümüz Emekli Tümgeneral Sadık Piyade’ye ve İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen paşalarımıza nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

“DESTEKLEMEYE DEVAM EDELİM”

 

Kaymakam Murat Duru sözlerine şöyle devam etti; “Son olarak buradan sevgili dostlarıma, kardeşlerime ve vatandaşlarımıza şunu ifade etmek istiyorum gururumuz TSKGV’A bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gücümüz ölçeğinde lütfen ama lütfen desteklemeye devam edelim inşallah. Çünkü Ülkemiz ve Devletimiz tek dişi kalmış emperyalist canavara eyvallah etmiyorsa gurur duyduğumuz vakfımız ve vakfımızın şirketlerinin ürettiği yerli savunma sanayi ürünleri sayesindedir. Selam, sevgi, saygı ve dua ile” dedi.

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10