Çerkezköy'ün perilerinden önemli galibiyet

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşı

13.01.2022 13:07:00 0
Çerkezköy

29 Ekim Spor Kompleksi’nde önceki gün oynanan mücadeleyi Nihat Kara, Onur Açıkyüz, Yunus Emre Alıcı hakem üçlüsü yönetirken; masa hakemliklerini ise Melike Akgün, Hilal Tarıer, Serap Mavisu ve Derya Gülbahar yaptı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Baş Antrenör Ercan Çete yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmaya Hatice Tuğçe Dedeoğlu, Gamze Gül Karakuş, Fulya Yaman, Melisa Yamur, Şeydanur Şahin, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay, Dilara Sever, Buse Başak, Kübra Yavaş ve İclal Duranoğlu kadrosuyla çıkarken; Baş Antrenör Sercan Namlı yönetimindeki konuk ekip Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı ise Öykü Canlıel, Nimet Vatansever, Sudenaz Fidan, İpek Nur Güngör, Simge Başaran, Şara Baş, Aslı Kutay, Gülay Özcan, Cemre Koş, Dilek Özak Mert, Nisanur Dinkler ve Yağmur Ercan kadrosuyla karşılaşmaya başladı.  

 

KARŞILAŞMAYI BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

 

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 6’ncı haftasında Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı maça iyi başladı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendirip hızlı hücumlardan sayılar bulan temsilcimiz ilk periyodu 17-8 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü devam ettiren ve rakibine kolay sayı şansı tanımayan Çerkezköy’ün perileri bu periyodu da 32-16 önde tamamladı. İkinci devrede de rahat oyununu sürdüren ev sahibi ekip bu periyotta da farkı artırarak final periyoduna 20 sayılık üstünlükle girdi. Son periyotta fırsat bulmayan oyunculara yer veren Çerkezköy’ün perileri baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 68-50 galip altıncı maçında beşinci galibiyetini elde etti.

 

“İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK”

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız, Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’ın yer aldığı E Grubu’nda şu ana kadar 6 karşılaşmaya çıktı. 5 galibiyet, 1 de mağlubiyet alan temsilcimiz grupta 2’nci sırada yer alıyor. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, sezonun 7’inci haftasında 23 Ocak Pazar günü saat 18:00’da deplasmanda İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. 

 

TARAFTAR DESTEĞİYLE MAÇLARA ÇIKIYORLAR

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını, başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sporcularımız, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalıyorlardı. Fakat önemli bir yatırımla kapalı spor salonumuzda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarını tamamladık. Böylelikle sporcularımız artık kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabiliyorlar. Kendi seyircisi önünde çıktığı ilk lig maçını kazanan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10