Kuyumcudan çaldıkları altınlar imitasyon çıktı

Çorlu'da motosikletle geldikleri kuyumcunun kapı camını balyozla kırıp içeri girerek altınları çalan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Hırsızlık anı güvenli

Çorlu 13.01.2022 17:53:00 0
Kuyumcudan çaldıkları altınlar imitasyon çıktı

Çorlu  Esentepe Mahallesi'nde önceki gün bir kuyumcu dükkanının önüne motosikletle gelen 2 kişiden biri, elindeki balyozla kapı camını kırarak içeriye girdi. Elindeki torbalara altınları dolduran şüpheli, motosikletle kendisini bekleyen arkadaşıyla bölgeden ayrıldı. Sabah iş yerine gelen kuyumcu, durumu fark edip polise haber verirken, polis ekipleri iş yeri ve bölgede bulunan 25 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceledi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Ekipler, şüphelilerin S.Y. ve Ö.E. olduğunu tespit etti. Polis düzenlediği operasyonla S.Y. ve Ö.E. saklandıkları evde yakalandı, kuyumcudan çalınan altınlar da ele geçirildi. Yapılan incelemede çalınan altınların imitasyon olduğu belirlenerek, kuyumcuya teslim edildi. Bir iş yerinde motosikletli kurye olarak çalışan S.Y. ile Ö.E.'nin çok sayıda suçtan kayıtları bulunduğu, cezaevinden de bir süre önce çıktıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10