Süper ligde karşılaşmalar Pazar günü oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de A ve B grubunda beşinci hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. A Grubunda haftaya lider durumda bulunan Çorluspor 1947 evinde Muratlı Belediyespor'u konuk ederken, ikinci

Çerkezköy 14.01.2022 14:01:00 0
Süper ligde karşılaşmalar Pazar günü oynanacak

Büyük bir çekişmenin yaşandığı Tekirdağ Süper Amatör Ligde iki grupta hafta sonunda birbirinden zorlu altı karşılaşma oynanacak.

 

A GRUBU’NDA ÜÇ MAÇ VAR

 

A Grubu’nda oynadığı dört karşılaşmanın hepsini kazanarak 12 puanla lider durumda bulunan Çorluspor 1947 yedi puanla üçüncü sırada bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’De başlayacak. Bir önceki hafta Çorlu derbisinde Çorluspor 1947’ye mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara alan Çorlu Kültürsopr ise yedi puanla dördüncü sırada haftaya giren 1461 Karadenizspor’a konuk olacak.  13 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saat ise 13.00 olarak belirlendi. Puansız Şarköyspor’un bay geçtiği haftada Kapaklı Sitespor ise evinde aynı puanlı rakibi Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da 14.00’de başlayacak.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Bu sezon istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “ Bu hafta evimizde Malkara ekibini konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp çıkışa geçmek istiyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapamadık ama ilerleyen haftalarda galibiyet serisini yakalayarak çıkışa geçeceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

B Grubu’nda oynadığı dört karşılaşmada üç galibiyet ve tek beraberlik alarak on puanla haftaya lider durumda giren 100.Yılspor ise deplasmanda 3 puanla ligin alt sırasında bulunan Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Malkara 14 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Dokuz puanla ikinci sırada yer alan Sarayspor 1953 ise deplasmanda 6 puanla dördüncü sırada bulunan Ergenegücü Ulaşspor’a konuk olacak.Zorlu karşılaşma ise Ulaş Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak. Bu sezon istediği sonuçları alamayan temsilcimiz Kızılpınarspor haftayı bay geçerken, zirve takibini sürdüren Çorlu Pazarspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Karadeniz Gençlikspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10