Çetin müteahhit ve emlakçılarla bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit ve emlakçılarla düzenlenen programda bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Çetin, amaÃ?

Kapaklı 16.01.2022 14:21:00 0
Çetin müteahhit ve emlakçılarla bir araya geldi

Atatürk Kültür Merkezi’nde önceki gün düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile Kapaklı’da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit ve emlakçı katıldı.

 

“HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR”

 

Kapaklı’nın gelen göçle birlikte her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Mevcut imar yapımızla beraber ilçemizin kalitesini istediğimiz seviyeye getiremeyeceğiz düşüncesiyle mevcut imara açılmış olan parseller üzerinde adalar oluşturarak,  belediyemiz garantörlüğünde arsa sahipleri ile müteahhitleri buluşturmak, yeni bir plan yapılmasını ve yol haritası belirlenmesini hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Çetin, amaçlarının ortak akıl ve istişare kültürüyle Kapaklı’yı emin adımlarla geleceğe taşımak, güzelleştirmek, yaşam kalitesi çok daha yüksek huzurlu bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti.

 

SUNUM YAPILDI

 

Başkan Çetin’in ardından “Kapaklı Kentsel Dönüşüm ve Strateji Çalışmaları” adlı sunumu Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sema Hür gerçekleştirdi. Programın devamında Kapaklı’nın imar planları ve mimarisi hakkında çalışma ve projelerini anlatan Başkan Çetin, müteahhit ve emlakçıların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10