Polis ve itfaiye ekipleri yaramaz kedi için seferber oldu

Çerkezköy'de Ayşe-Ömer Can çiftçinin 4 gündür kayıp olan 'Portakal' isimli kedisi aynı mahallede bulunan ve kullanılmayan bir dairede bulundu. İtfaiye ve polis ekiplerine yakalanmamak için zaman

Çerkezköy 17.01.2022 16:18:00 0
Polis ve itfaiye ekipleri yaramaz kedi için seferber oldu

Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde yaşayan Ömer-Ayşe Can çiftinin ‘Portakal’ isimli kedisi ortadan kayboldu. Zaman zaman evden ayrılan ve bir süre sonra geri dönen kedisinden 4 gün haber alamayan aile durumu mahalleliye bildirdi. Mahallenin maskotu olan kedinin Pelin Sokak’ta bulunan boş bir apartman dairesinin camından baktığını gören vatandaşlar durumu hemen Can ailesine bildirdi.

 

CAN AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

 

Kedilerini mahsur kaldığı yerden kurtarmak için mahalleli ve Can ailesi durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Boş daireye itfaiye merdivenin yardımıyla giren itfaiye ve polis ekiplerini karşısında gören kedi paniğe kapılarak apartmanın bodrum katına kaçtı. Ekiplere zor anlar yaşatan ‘Portakal’ yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kurtarılarak Can ailesine teslim edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

‘Portakal’ isimli kedilerinin dört gündür kayıp olduğunu kaydeden Ayşe Can, “ Evde beslediğimiz kedimiz arada dışarı çıkıp dolaşıp geri dönüyordu. Ancak dört gündür eve gelmediği için hepimizi korkuttu. Komşularımız bizi arayarak ‘Portakal’ın arka sokakta bir eve girdiğini söylediler. Kendisine çocuğumuz gibi bakıyoruz. 4 gündür üzüntüden perişan olduk. Bugün kedimizi kurtaran itfaiye ve polis ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10