Ergene Velimeşespor ikinci devreye iyi başladı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta ligin ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Ergene Velimeşespor 20'inci hafta karşılaşmasında evinde Sarıyerspor'u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar etkili b

17.01.2022 16:33:00 0
Ergene Velimeşespor ikinci devreye iyi başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. haftasında Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği Sarıyerspor’u üç golle geçti.

 

ERGENE’DE OYNANDI

 

Levent Gümüşdere, Cankut Gönenç, Burak Celep hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya ev sahibi ekip Kurtuluş, Emrah, Metehan, İbrahim Fatih, Oğuzhan, Emre Can, Doğukan, Savaş, Oğuzhan, Burhan, Muhammet ilk onbiri ile başkarken, konuk ekip Sarıyerspor ise Ömer, Selim, Berat, Orhan, Cihan, Nuri, Talha, Mertcan, Ramazan, Bahri, Bertul kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Taraftarı önünde maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında gelişen Ergene Velimeşespor atağında topla buluşan Savaş Polat düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Ergene Velimeşespor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında gelişen Ergene Velimeşespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Burhan Arman düzgün bir kafa vuruşu gerçekleştirerek Ergene Velimeşespor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi.  Sarıyer'de oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan'ın 73. dakikada Oğuzhan Akgün'e yaptığı hareket sonrası maçın hakemi tarafından doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kalmamasının ardından daha da rahatlayan Ergene Velimeşespor oyuna ikinci yarıda dahil olan Yakup Alkan'ın 88. dakikada bulduğu golle skoru 3-0 yaptı.

 

ÜÇ PUANLA AYRILDI

 

Üst üste gelen gollerle birlikte rahatlayan temsilcimiz Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda çok rahat bir oyun ortaya koydu. Oyun disiplininden kopan Sarıyerspor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Ergene Velimeşespor bu skorla puanını 15'e yükseltirken, 15 puanda kalan rakibi Sarıyer ile puanını eşitledi. Bu galibiyet ile moral bulan Ergene Velimeşespor gelecek hafta ise deplasmanda Çorum Futbol Kulübü karşısına çıkacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10