1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçına çıktı

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 1.grubun ilk devresini lider bitiren ve Antalya'da ikinci etap çalışmalarını sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekipler

Çerkezköy 18.01.2022 11:31:00 0
1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçına çıktı

Antalya Kemer’de ikinci devre hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor günde çift antrenmanla lige hazırlanıyor.

 

HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde hazırlıkların aralıksız şekilde sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kampın ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bolu Geredespor ile karşı karşıya geldi. Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz istediği gol ve golleri bulamadı. İlk devresi golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde 1911 Çerkezköyspor yeni transferi Mustafa Topuz’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

 

GÜÇ DEPOLUYORUZ

 

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Bolu Geredespor ise son dakikalara doğru beraberlik golünü buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Takımın Antalya'da ikinci devre öncesi güç depoladığını kaydeden Teknik Direktör Yahya Aydın, futbolcuların performansından memnun olduğunu kaydetti. Aydın, “ Hazırlıklarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Futbolcularımızın performansı teknik heyetimizi memnun ediyor. Yeni transferlerimiz de uyum sorunu atlattı. İkinci devreye hazır girmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10