Çerkezköy'lü gençlere etüt salonu açıldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gençlerin üniversite giriş sınavına ve KPSS'ye daha iyi hazırlanabilmeleri amacıyla Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde oluşturulan Etüt Salonuâ€

Çerkezköy 18.01.2022 16:29:00 0
Çerkezköy

Etüt salonunun Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmete açıldığını belirten Başkan Akay, “Geçtiğimiz günlerde 4 genç kardeşimiz, Çerkezköy İletişim Merkezi’nde yaptığımız görüşmede bizden bir talepte bulundular. Üniversite giriş sınavına ve KPSS’ye daha iyi hazırlanabilmek amacıyla, çeşitli kaynaklara da rahatça ulaşabilecekleri bir ders çalışma ortamı istediler. Biz de kısa bir sürede Atatürk Kültür Merkezimizde bir Etüt Salonu oluşturduk” ifadelerini kullandı.

 

HER GÜN SAAT 22:30’A KADAR AÇIK

 

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde açılan Etüt Salonunun haftanın 7 günü saat 22:30’a kadar Çerkezköy’de ikamet eden gençlere hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Akay, “Etüt Salonumuzda gençlerimize ücretsiz internet, fotokopi ve kaynak imkanı da sunuyoruz. Bu vesile ile gerek üniversite sınavına, gerekse KPSS’ye hazırlanan tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

“SALONDA ÜCRETSİZ İNTERNET VE YAZICI OLMASI BÜYÜK AVANTAJ”

 

Başkan Akay’a kendilerine böyle bir imkan sağladığı için teşekkür eden gençler, “Sınavlara hazırlanabilmek amacıyla, kaynaklara ulaşabileceğimiz, sessiz ve ferah bir yer sorunu yaşıyorduk. Arkadaşlarımızla toplanıp, Belediye Başkanımız Vahap Akay ile görüşmeye karar verdik. Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’nde Halk Gününde yaptığımız görüşmede, Başkanımız bize Atatürk Kültür Merkezi’nde bir yer açma sözü verdi. Aradan 10 gün geçmedi ve Başkanımız sözünü tuttu. Bizim gibi, gerek KPSS’ye, gerekse Üniversite giriş sınavlarına hazırlanan gençler için Atatürk Kültür Merkezi’nde sakin ve her türlü kaynağa ulaşabildiğimiz bir etüt salonu oluşturuldu. Salonumuzda ücretsiz internet desteği verilmesi ve yazıcı olması da bizim için büyük bir avantaj. Böylelikle bilgisayarlarımızı getirerek internetten konu anlatımlı videolarla ders çalışabiliyoruz” diye konuştu. 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10