1911 Çerkezköyspor hazırlık maçında güldü

İkinci devre hazırlıklarını Antalya Kemer'de sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig 9.bölge 3.grupta ilk devreyi lider tamamlayan Aydın Efeler 09 Spor

19.01.2022 16:05:00 0
1911 Çerkezköyspor hazırlık maçında güldü

Hazırlıklarını aralıksız şekilde sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bolu Geredespor ile karşı karşıya gelmiş, rakibi önünde öne geçmesine rağmen kalan dakikalarda kalesinde gördüğü golle karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru rakip kalede gol aradı. As takıma yakın bir kadro ile güçlü rakibi karşısında maça çıkan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru Metehan Civelek’in şık golüyle karşılaşmada öne geçti. İlerleyen bölümlere doğru Aydın Efeler 09 Spor Kulübü kaydettiği golle skoru eşitledi. İlk devrenin sonlarına doğru 1911 Çerkezköyspor penaltı kazandı. Tecrübeli oyuncu Fırat Işık düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını bir kez daha öne geçirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Karakeçili düzgün bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor golcü oyuncusu Ramazan Akarsu ile dördüncü golü buldu. Aydın Efeler 09 Spor Kulübü ise kalan dakikalarda bir gol bularak farkı ikiye indirdi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

LİGE HAZIR HALE GELECEĞİZ

 

Karşılaşmayı değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, “ Sezonun ikinci devre hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün ikinci hazırlık karşılaşmamıza çıktık. Bölgesel Amatör Lig 9.bölge 3.grubun lideri rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Kamp gayet verimli geçiyor. Bugün mükemmel bir futbol ortaya koyan futbolcularımızı kutluyorum. Kamp sonuna kadar lige hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10