Kursiyerlere 'Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması' hakkında bilgi verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi iş birliği ile Bağlık Mahalle Evi'nde kadınlara yönelik Kadın Sağlığı ve Aile Planlaması konulu söyleşi programı yapıldı. K

Çerkezköy 20.01.2022 15:28:00 0
Kursiyerlere

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Kızılpınar, Veliköy ve Bağlık Mahalle Evi kursiyerleri katıldı. Sağlıklı olmanın tanımını yaparak konuşmasına başlayan Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı, sırasıyla kişisel temizlik, sağlıklı beslenme adımlarının tanımları, yeterli uykunun önemi, fiziksel aktivitenin önemini konularında katılımcıları bilgilendirdi.

 

 ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

 Sürekli stres halinin beden ve ruh sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine değinen Beril Buket Bağcı, “Bedenimizi tanıyor muyuz?”, “Meme kanserinde erken tanının önemi”, “Mamografinin önemi”, “Rahim ağzı kanseri ve kontroller”, “Menopoz süreci”, “Aile planlaması tanımı ve süreci” konuları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Verimli geçen söyleşi sonunda katılımcılar, Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı’ya verdiği faydalı bilgiler için teşekkür ederken; Mahalle Evi sorumluları da Bağcı’ya günün anısına çiçek takdim etti.

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10