1.Amatör Ligde şampiyonlar bu hafta belirlenecek

Tekirdağ 1.Amatör Kümede üç grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanırken, A, C ve D grubunda şampiyonlar hafta sonunda belli olacak. B Grubu'nda ise Kumbağspor haftalar öncesinden şampiyonlu

21.01.2022 17:00:00 0
1.Amatör Ligde şampiyonlar bu hafta belirlenecek

Müthiş çekişmenin yaşandığı A grubunda son haftaya Kazanderespor ile Karacakılavuzspor 29’şar puanla giriyor. Grupta Kazanderespor evinde Tekirdağ Adaletspor’u konuk ederken, Karacakılavuzspor ise Tekirdağ Kartalspor’a konuk olacak. Grubun diğer karşılaşmalarında ise 20 puanlı Hayrabolu Belediye Gençlikspor deplasmanda 11 puanlı Tekirdağ İdman Yurduspor’a konuk olurken, 13 puanlı Kozyörükspor 10 puanlı Şalgamlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

ERGENE KIRKGÖZ LİDERİ KONUK EDECEK

 

C Grubu’nda son iki haftaya girilirken, Karaağaçspor 27 puanla lider durumda bulunuyor. Ligde Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü ile Çorluspor 24 puanla, Ahimehmet Gençlikspor ise lideri 23 puanla takip ediyor. Ligde haftanın maçı ise Ergene Sahası’nda oynanacak. Haftaya ikinci sırada giren Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü evinde lider Karaağaçspor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

İKİ KARŞILAŞMA DAHA OYNANACAK

Şampiyonluk iddiası süren Çorluspor ise deplasmanda üç puanı bulunan Samsunlular Yaşar Doğuspor’a konuk olacak. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. 23 puanda yer alan Ahimehmet Gençlikspor ise evinde temsilcimiz Kızılpınar Uzayspor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise orta sıralarda yer alan Çorlu Doğanspor ile Vakıflar Güvenspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise Ulaş Sahası’nda saat 13.00’de başlayacak.

 

ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

 

Büyük çekişmenin yaşandığı D grubunda ise şampiyon son hafta belirlenecek. Ligin son hafta karşılaşmasında 33 puanla lider durumda bulunan Ergene Pınarspor evinde 31 puanla ikinci sırada bulunan Sağlıkspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonun bu maçta belirleneceği karşılaşma ise Pazar günü Ulaş Sahası’nda saat 15.30’da  oynanacak. 31 puanla üçüncü sırada bulunan Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ise evinde Çorlu Rumelispor’u konuk edecek. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da oynanacak. 19 puanla dördüncü sırada bulunan temsilcimiz Çerkezgücüspor ise Çurkuryurtspor’un ligden çekilmesi sonrası sezonu 3 puanla tamamlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Ergene derbisinde Ergene Gençlerbirliğispor ile Ergene Belediyespor karşı karşıya gelecek. Pazar günü Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 10.30’da başlayacak.

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10