U-15’ler üç puanı söktü aldı

Tekirdağ U-15 Futbol Lig’i B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında ko

2.11.2011 20:01:00 0
U-15’ler üç puanı söktü aldı
Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı hafta içinde deplasmanda karşı karşıya geldiği Velimeşe Belediyespor’u mağlup ederek haftayı üç puan ile tamamladı.
 
ETKİLİ BAŞLADIK
U-15 Ligi  13.hafta karşılaşmaları Çarşamba günü oynanan müsabakalarla sona erdi. İlçemiz temsilcilerinden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı  Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı deplasmanına çıktı. Velimeşe Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Velimeşe Belediyespor ise kendi saha ve seyirci önünde kazanmak için mücadele etti. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte konuk ekip Çerkezköyspor Velimeşe Belediyespor kalesine gol için yüklendi. Ev sahibi ekip ise ilk dakikalarda kontrolü oynadı.
 
İLK GOL TEMSİLCİMİZDEN
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru ise temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kendi oyununu rakip takıma kabul ettirmeye başladı. Boş alanları iyi değerlendiren Çerkezköy’ün gençleri gol pozisyonlarına girmeye başladı. Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı organize gelişen Çerkezköyspor ataklarında oldukça zor anlar yaşadı. 
Üst üste gol pozisyonlarına giren temsilcimiz son vuruşlarda başarılı olamayınca bir çok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Ataklarını sürdüren Çerkezköyspor karşılaşmanın 30.dakikasında Bertan’ın ayağından bulduğu golle  öne geçti. Karşılaşmanın 1-0'a gelmesi ile birlikte ev sahibi ekip beraberlik için ataklar geliştirdi.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL
Üst üste gelişen ataklarda Çerkezköyspor savunması hata yapmadı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarına doğru oyun iyice hareketlendi. Bir tarafta aradaki farkı ikiye çıkarmak isteyen Çerkezköyspor, diğer tarafta ise karşılaşmada beraberliği yakalamaya çalışan Velimeşe Belediyespor futbol adına iyi görüntüler sergilediler. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devreyi temsilcimiz 1-0 önde tamamladı.
 
HEYACAN ARTTI
İlk devrenin ardından ikinci devreye Çerkezköyspor , aradaki farkı açmak için çıktı. Atak üzerine atak geliştiren gol için yüklendikçe yüklenen temsilcimiz istediğini elde edemedi. Kendi saha avantajını kullanmak isteyen Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı oyunu Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımına kabul ettiremedi.  Sağlı sollu ataklarla rakibini ablukaya almaya çalışan temsilcimiz iyice etkinliğini hissettirdi. Velimeşe Belediyespor ise  ikinci devrede ilk devreye göre daha etkili oynamaya çalıştı. Dakikaların ilerlemesi ile heyecan da artarak devam etti. İkinci devrenin de ilk on dakikasında gol çıkmadı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmanın 55.dakikasında Tolga ile farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rahatladı. Golün ardından temsilcimiz aradaki farkı üçe çıkarmak için ataklar geliştirirken, ev sahibi ekip ise farkı bire indirmek için ataklarını sürdürdü. Ancak Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı istediği gol pozisyonlarını bulamadı.
 
22 PUANA YÜKSELDİK
Ataklarını hızlandıran ev sahibi ekip kontra atakta istediği gole ulaşarak karşılaşmaya yeni bir heyecan getirdi. Farkın bire inmesi ile birlikte temsilcimiz orta alanda daha çok top yapmaya çalıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada temsilcimizin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Alınan  bu sonucun ardından temsilcimiz puanını 22'e çıkardı. Velimeşe Belediyespor ise 7 puanda kaldı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10