Baysan:“Kompleksimiz yeni sporcular kazandıracak”

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, '2 bin 500 kişi kapasiteli spor kompleksi Çorlu’ya birçok yeni sporcu kazandıracak' dedi.

3.11.2011 20:46:00 0
Baysan:“Kompleksimiz yeni sporcular kazandıracak”

 

 BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

 Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan önceki gün yaptığı basın açıklamasında Çorlu-Tekirdağ yolunda bulunan Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi arkasında ilçeye yeni ve çok amaçlı bir spor kompleksi daha yapma aşamasında olduklarını söyledi. Yapım çalışmalarına devam eden spor kompleksinde birçok sportif faaliyetin de yürütüleceğini belirten Baysan, “ Çorlu'ya daha önce de Çırak Bayrı mevkisinde çok amaçlı bir spor Kompleksi yaptık. Buraya da çok bir spor kompleksi yapıyoruz. Kısa sürede bitireceğimiz ve hizmete açacağımız bu 2 bin 500 kişi kapasiteli spor kompleksi, Çorlu’ya birçok yeni sporcu kazandıracak" şeklinde konuştu. 

 

SPORA DESTEK VERİYORUZ

Baysan, bütün profesyonel futbol müsabakalarına uygun olan hatta birinci ve ikinci lig maçlarının bile oynanabileceği kriterlere sahip sahanın, çok kısa bir süre sonra tamamlanarak halkın hizmetine gireceğini ifade ederek” Biz Çorlu Belediyesi olarak sporun her dalına ve bu sporları icra eden sporculara destek veriyoruz. Çorlu’da geçtiğimiz günlerde bir açık bir de kapalı spor salonunu yaparak hizmete açtık. Bu yani yaptığımız spor kompleksimizde de bir çok spor dalı yapılabilecek. Sentetik çimden yapacağımız sahamızda amatör spor kulüplerinin müsabakaları ve antrenmanları da rahatlıkla yapılacak” diye konuştu.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10