Bayramda ekmeksiz kalmayın

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Kurbay Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde ikişer; üçüncü ve dördüncü gününde ise bütün fırınların açık olacağını b

Çerkezköy 4.11.2011 21:13:00 0
Bayramda ekmeksiz kalmayın

NÖBETÇİ FIRINLAR BELİRLENDİ

Kurban Bayramı yarın başlarken, vatandaşların bayramda ekmek bulma sıkıntısı yaşamaması için Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bayramda hizmet verecek nöbetçi ekmek fırınlarını belirledi.

İLK GÜN AÇIK OLACAK FIRINLAR

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Kurban Bayramı'nda vadandaşların sıkıntı yaşamaması için belirlenen nöbetçi fırınların farklı bölgelerden seçildiğini ifade etti. Erez, bayramın birinci günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak’taki Erbiller Unlu Mamulleri ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kovsalı Sokak’tali Tadım Ekmek Fırını’nın hizmet vereceğini söyledi.

SON İKİ GÜN TÜM FIRINLAR AÇIK

Bayramın ikinci gününde de Barbaros Caddesi’ndeki Vakfı Kebir Ekmek Fırını ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi Turna Sokak’taki Ünseli Unlu Mamulleri’nin hizmet vereceğini ifade eden Zabıta Müdürü Erez, bayramın üçüncü ve dördüncü günü ise tüm fırınların hizmet vereceğini kaydetti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10