Veliköyspor Çorluspor’u yedi bitirdi 7-1

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Veliköyspor U-15 Futbol Takımı 15.hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorluspor U-15 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Ve

17.11.2011 21:51:00 0
Veliköyspor Çorluspor’u yedi bitirdi 7-1

Tekirdağ U-15 Ligi 15.hafta karşılaşmasında Veliköyspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda rakibi karşısında bulduğu yedi golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı.

 

TEMSİLCİMİZ ETKİLİ BAŞLADI

Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Çarşamba günü saat 16.30’da başlayan karşılaşmaya Veliköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmaya 1-Hüseyin, 2-Mustafa, 3-Hasan, 4-Muhammed, 5-Emirhan, 6-Mustafa, 7-Soner, 8-Kürşat, 9-Hasan, 10-Numan, 11-Atakan ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Veliköyspor etkili bir mücadele ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı gol için tüm hatları ile yüklendi. Çorluspor U-15 Futbol Takımı ise Veliköspor U-15 Futbol Takımı karşısında istediği oyunu sergileyemedi.
 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Ataklarını sürdüren temsilcimiz karşılaşmanın 10.dakikasında Hasan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Öne geçen Veliköyspor U-15 Futbol Takımı farkı açmaya çalıştı. Skor avantajını arkasına alan temsilcimiz sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkmaya başladı. Çorluspor U-15 Futbol Takımı ise sık sık hatalar yapmaya başladı. İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekip Çorluspor geliştirdiği kontra atakta bir gol bularak skoru eşitledi.Çabuk toparlanan Veliköyspor bu golden kısa bir süre sonra Atakan ile bir gol daha bularak tekrar öne geçti.
 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

Çorluspor U-15 Futbol Takımı gelen mağlubiyet golünün ardından oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında ataklarını sürdüren konuk ekip Veliköyspor Atakan’ın ayağından bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Bu golle tamamen rahatlayan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ilk devre bitmeden Kürşat’ın ayağından bulduğu şık golle skoru 4-1 yaptı. Çorluspor U-15 Futbol Takımı ilk devre sona ermeden bulacağı gollerle ikinci devreye avantajlı girmek istedi. Ancak oynadığı futbolla istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköyspor U-15 Futbol Takımının 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

ÇORLUSPOR SIK SIK HATA YAPTI

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ataklarını sürdürdü. Çorluspor U-15 Futbol Takımı ise en az farkı indirmek için mücadele ettiği karşılaşma da istediği oyunu temsilcimiz karışsında sergileyemedi. Veliköyspor farkı açmak için tüm hatları ile Çorluspor yarı alanına oyunu yıktı. İlerleyen dakikalarda sahneye ilk golün sahibi Hasan çıkarak farkı dörde çıkardı.
 

FARK AÇILDI

Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergiledi. Çorluspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Veliköyspor U-15 Futbol Takımı Etkinliğini sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan temsilcimiz birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Veliköyspor U-15 Futbol Takımı altıncı gole kaleci Hüseyin ile ulaştı. Kazanılan penaltı atışını gole çeviren Hüseyin skoru 6-1 yaptı.
 

PUANINI 23 YAPTI

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat pozisyonlar bulan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın son dakikalarında kaleci Hüseyin’in ayağından bulduğu golle skoru 7-1 yaptı. Orta sahadan kullandığı serbest vuruştan topu ağlara gönderen Hüseyin kendisinin ikinci takımının ise yedinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın son bölümleri Veliköspor U-15 Futbol Takımının üstünlüğü ile geçti. Çorluspor U-15 Futbol Takımı farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca müsabaka da Veliköyspor’un 7-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Veliköyspor U-15 Futbol Takımı aldığı galibiyet ile puanını 23’e çıkartırken, Çorluspor U-15 Futbol Takımı ise 12 puanda kaldı.
 

''GALİBİYETİ HAKETTİK''

Veliköyspor U-15 Futbol Takımı Teknik Direktörü Ahmet Sarı, karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sarı, Çorluspor karşısında müsabakının ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir futbol sergilediklerini ve hak ettikleri bir galibiyeti hanelerini yazdırdıklarını söyleyerek “ Lig'in ilk devresinde olduğu gibi ikinci devresinde de Çorluspor’u mağlup etme başarısını gösterdik. İyi bir müsabaka oldu. Oyuncularımı Çorluspor karşısında sergiledikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum'' dedi.
 

''KALAN HAFTALARI EN İYİ ŞEKİLDE TAMALAMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

Sarı, Lig'in bitimine üç hafta kaldığını ifade ederek” Genç oyuncularımızın göstermiş olduğu mücadele bizleri tatmin ediyor. Bu gençlerimiz ileride A Takımın değişmez oyuncuları olacaklardır. Lig'de kalan üç haftayı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız''diye konuştu  

0282 726 91 91
0282 747 65 10