Veliköyspor'da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor yarın karşı karşıya geleceği Marmaracıkspor karşısında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Marmaracıkspor karşısında g

19.11.2011 00:38:00 0
Veliköyspor
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek.
 
Tekirdağ Süper Amatör Lige Tekirdağspor mağlubiyeti ile başlayan Veliköyspor ikinci hafta karşılaşmasında ilk hafta Sitespor’u mağlup eden Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek. Marmaracıkspor maçı hazırlıklarına Salı günü kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başlayan Veliköyspor hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanlarda futbolcuların hırsı ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.
 
Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı, Marmaracıkspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Marmaracıkspor karşılaşmasının zor bir mücadeleye sahne olacağını söyleyen Sarı, karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, zirve yarışından kopmamak istediklerini söyledi. Veliköyspor ile Marmaracıkspor arasında yarın saat 12.00’de Ahmet Taner Kışlalı Sahasında oynanacak karşılaşmayı Serhat Yalnız, Ferdi Ertekin ve Zafer Demirel hakem üçlüsü yönetecek.  

0282 726 91 91
0282 747 65 10