Veliköy üst geçidine görkemli tören

Veliköy Belediye Stadı’nın yanına yapılacak olan üst geçit için dün saat 13.00’da temel atma töreni düzenlendi. Vatandaşların karşıdan karşıya daha güvenli bir şekilde geçişini sağl

Çerkezköy 19.11.2011 01:14:00 0
Veliköy üst geçidine görkemli tören

Veliköy stadına gitmekte güçlük çeken vatandaşların daha rahat ve daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağmak amacıyla yapılacak olan üstgeçidin temeli dün saat 13.00’da düzenlenen törenle atıldı. 
 
“100 GÜNDE TAMAMLANACAK”
Düzenlenen törende konuşan Veliköy Belediye
 Başkanı Hanifi Belindir, Veliköylülerin maçlara giderken sıkıntılar yaşadığını belirterek, hem mevcut sıkıntıyı ortadan kaldırmak hem de vatandaşların maçlara daha güvenli bir şekil
de gidebilmelerini sağlamak için söz konusu üstgeçidin Veliköy Stadı’nın yanına yapılmasını uygun gördüklerini ifade etti. Üstgeçidin en fazla 100 gün içinde tamamlanmasını planladıklarını söyleyen Belindir,  “Biz 100 gün olarak hesapladık ama temennimiz projenin çok daha kısa sürede tamamlanmasıdır” dedi. Belindir, üstgeçidin belde halkına hayırlı olmasının temenni ederek konuşmasını tamamladı. 
 

“MAHALLİ İDARELER ÇALIŞIYOR”
Temel atma töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da Belediye Başkanı Belindir ve projenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Günümüzde mahalli idarelerde önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini söyleyen Kaymakam Bayhan, yapılacak olan üstgeçit sayesinde insanların daha güvenli bir şekilde ulaşımının sağlanacağını belirtti. Bu gibi hizmetlerin devamının gelmesini temenni eden Bayhan, “Temeli atılan ve en kısa zamanda tamamlanması planlanan üstgeçit Veliköy halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
KURBAN KESİLDİ
Duaların okunması ve kurban kesilmesinin ardından kaymakam Bayhan, Belediye Başkanı Belindir ve davetliler, butona basarak temele ilk harcı attı. Temel atma törenine kaymakam Bayhan’ın yanı sıra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Şoförler ve Otomoıbilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Veliköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10