AK Parti’den Öğretmenler Günü ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve bazı okullarını ziyaret edere

Çerkezköy 24.11.2011 19:05:00 0
AK Parti’den Öğretmenler Günü ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, yönetim kurulu üyeleri M.Rahmi Lüle, Selda Yeşil ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyesi Melek Şen ile birlikte Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK PARTİ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

İlk olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı makamında ziyaret eden AK Partililer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’in Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ziyarette konuşan Alaettin Demirbağ ve Ahmet Hamdi Zenginal Van’da hayatını kaybeden öğretmenlere de Allah’tan rahmet diledi.

 

BİN 200 ÖĞRETMEN, 35 BİN ÖĞRENCİ

Çerkezköy’e ilişkin AK Partililere bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Zenginal, Çerkezköy’de bin 200 öğretmen ve 35 bin öğrencinin bulunduğunu ve bu yıl yaklaşık 2 bin öğrenci artışı yaşandığını söyledi. Türkiye’de iki bin öğrencisi olmayan birçok ilçe varken, Çerkezköy’de bu yıl iki bin öğrenci artışı olmasının, Çerkezköy’ün aldığı göçün de önemli bir göstergesi olduğunu ifade eden Zenginal, artan öğrenci sayısı ile birlikte okul ihtiyacının da doğduğunu belirtti. Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde yapımı devam eden ilköğretim okulu inşaatı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi arkasında devam eden Anaokulu inşaatının bitmek üzere olduğunu ifade eden Zenginal, okulların tamamlanması durumunda ikinci dönemde eğitim öğretime başlayabileceklerini söyledi.

AK PARTİ VE CHP’LİLER AYNI OKULDA KARŞILAŞTI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki ziyaretin ardından Mevlana İlköğretim Okulu’nu ziyarete giden AK Partililer, okulda CHP’liler ile karşılaştı. AK Partililer ve CHP’lileri Müdür Yardımcısı Yakup Dönmez karşıladı. Partililer öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlarken, okul müdür yardımcısı Dönmez’den de okula ilişkin bilgiler aldı. Mevlana İlköğretim Okulu’nun birkaç yıl önce eğitim öğretime başladığını hatırlatan Dönmez “Bir okulun bir yere yerleşmesi ve oraya bir şeyler vermesi zaman alıyor. Bunun için biz burada ikili eğitim yapıyoruz” dedi. Öğretmenler odasına giren 8. sınıf öğrencisi Yasin Özgel, öğretmenlerine ve Partililere söylediği türküyle duygulu anlar yaşattı.

“GENÇ BİR KADROYA SAHİBİZ”

AK Partililer, Mevlana İlköğretim Okulu ziyaretinin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’ni ziyaret ederek okulda öğretmen günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Öğretmenlerin gününü kutlayan AK Partililer, daha sonra okul müdürü Mustafa Türk ile sohbet etti. Partililere okula ilişkin bilgiler veren Okul Müdürü Mustafa Türk “Okulumuzda sekiz öğretmen görevlerine yeni başladı ve bugün yemin edecekler derken, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın “Emekli olan öğretmen yok mu?” sorusuna “Genç bir kadroya sahibiz” cevabını verdi.  

OKUL MÜDÜRÜNDEN ÖĞRETMENLERE PLAKET

Alaettin Demirbağ ve beraberindekiler, son olarak da Raif Dinçkök İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek okulda düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlama Programına katıldı. AK Partililer, tüm öğretmenlerin günün kutlarken, Okul Müdürü Mervan Yıldız da okuldaki tüm öğretmenlere plaket verdi. Plaket töreninin ardından öğretmenler hep birlikte pasta kesti.

Haber / Sedat KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10