Hamdi Şark Sofrası açıldı

Hamdi Şark Sofrası Atatürk Caddesi Köse Sokak No:6’da ilk müşterilerini ağırlamaya başladı. Kilis Tava’dan saç kavurmaya kiremit tavadan çöp şişe birçok alternatifin bulunduğu Hamdi Şark Sofras

Çerkezköy 27.04.2011 11:22:00 0
Hamdi Şark Sofrası açıldı
Hamdi Şark Sofrası, ilk müşterini Ramazan Ayında ağırlamaya başladı.
 
İLK MÜŞTERİNİ AĞIRLADI
Hamdi Şark Sofrası’nın işletmecisi Hamdi Yakan, Hamdi Şark Sofrası ile Çerkezköylüler'in damak tadına hitap edeceklerini ifade etti. Düğün, nişan ve özel günlerinde toplu yemek siparişlerine de cevap verebileceklerini belirten Yakan, işletmelerinde aile salonunun da yer aldığını kaydetti.
 
‘’MENÜMÜZ ÇOK ZENGİN’’

Oldukça geniş bir kebap, döner, pide ve dürüm menüsüne sahip olduklarını belirten Hamdi Yakan ‘’Çerkezköylüler, kebap çeşitli olarak Adana, Urfa, Şiş Kebap, Kanat, Köfte, Tavuk Şiş, Vali Kabap, Domatesli Kebap, Patlıcanlı, Ali Nazik, Çöp Şiş, Kilis Tava, Beyti, Tavuk Pirzola, Saç Kavurma, Soğan Kebabı, Tavuk Çöp Şiş ile Kiremit Kuşbaşı Tava; döner çeşitleri olarak Döner, İskender, Pilavüstü Döner, Yoğurtlu, Yarım Ekmek Arası Döner ile Sandviç Döner; pide çeşitleri olarak Kuşbaşılı, Kaşarlı, Kıymalı, Karışık, Sucuklu ve Lahmacun; dürüm çeşitleri olarak da Tavuk Dürüm, Tavuk Döner Dürüm, Adana Dürüm ile Urfa Dürüm’ü bulabilecekler.’’ dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10