Oynayan Fevzipaşaspor, kazanan Sarayspor oldu 0-1

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk hesabı yapan Trexta Fevzipaşaspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında orta sıralarda bulunan Sarayspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca tek ka

29.11.2011 18:15:00 0
Oynayan Fevzipaşaspor, kazanan Sarayspor oldu  0-1
Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Trexta Fevzipaşaspor hafta sonunda Sarayspor’u konuk etti.
 
PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya Trexta Fevzipaşaspor maça 1-Yakup(**), 2- Gökhan(**), 3-Ümit(***), 4-Aydın(**), 5-Kaan(***), 6-İdris(**), 7-Onur(***), 8-Murat(***), 9-Tarkan(**), 10-Soner(**), 11-Cemal(***) ilk onbiriyle çıktı. Sarayspor ise karşılaşmaya 1-Kaan(**), 2-Semih(***), 3-Emrah(***), 4-Nurtaç(**), 5-Ozan(**), 6-Ümit(***), 7-Onurcan(***), 8-Serdal(***), 9-Erman(**), 10-Bora(**), 11-Nurullah(***) kadrosu ile çıktı.
 
 
KALECİ KAAN’I GEÇEMEDİLER
Karşılaşma Trexta Fevzipaşaspor’un başlama vuruşuyla başlandı. Karşılaşma soğuk havada oynandı. Maçın ilk dakikalarında Trexta Fevzipaşaspor kendi yarı alanında top çevirerek maça ısınmaya çalıştı. Sarayspor pres yaparak topa sahip oldu. Onuncu dakikada rakibine sportmenlik dışı hareket yapan Trexta Fevzipaşaspor’dan Soner, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Sarı karttan sonra her iki takımda sakin bir oyun anlayışı  içindeydi, ancak dakika 16’da bu sakinliği bozan Trexta Fevzipaşaspor’dan İdris oldu. İdris, sol kanattan gelişen atakta Sarayspor’un kalesini cepheden gören yere doğru kaçtı. Sol kanatta topla boş adam arayan Onur, ceza sahası dışında İdris’i gördü. Onur isabetli bir pasla topu İdris’le buluşturdu. İdris ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı. Köşeye giden topa kaleci Kaan iki hamlede sahip oldu. Bu atakla Trexta Fevzipaşaspor ilk atağını gerçekleştirmiş oldu. Trexta Fevzipaşaspor bu dakikalarda oyuna hakimiyetini ortaya  koydu. 20.dakikada Trexta Fevzipaşaspor’dan Murat mükemmel bir ara pasıyla topu Cemal’le buluşturdu. Topla buluşan Cemal beklemeden ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı. Köşeye giden topu kaleci Kaan mükemmel bir refleksle uçarak kurtardı.
 
FEVZİPAŞASPOR YÜKLENDİ
Rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan Trexta Fevzipaşaspor sağlı sollu ataklarla tek kale bir maç oynadı. Dakika 28’de Sarayspor’dan Ozan’ın rakibine yapmış olduğu sert müdahalenin ardından karşılaşmanın hakemi Ozan’ı sarı kart ile cezalandırdı. 29.dakikada sakatlık geçiren Onurcan’ın yerine Volkan oyuna dahil oldu. Oyuncu değişikliği ardından soğuyan maçta her iki takımda atak yapmakta zorlandı. 43.dakikada Trexta Fevzipaşaspor’dan Onur’un sol kanattan açtığı orta ceza sahasında bulunan Sarayspor defansının hata yapmasına neden oldu. Boşta kalan top Soner’in önüne düştü. Soner’in yerden sert vuruşu direğe çarparak oyun dışına çıktı.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında rakip kaleyi abluka altına almayı başaran ev sahibi ekip ikinci devreye avantajlı girmek isterken, Sarayspor ise kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Uzatma dakikalarında Sarayspor ilk etkili atağını gerçekleştirdi. Sarayspor’dan Bora Trexta Fevzipaşaspor yarı alanına sağ kanattan girdi. İki kişiyi geçip ceza sahasına giren Bora boşta olan takım arkadaşı Ümit’i gördü. Bora bekletmeden topu Ümit’e aktardı. Ümit çaprazdan gördüğü kaleye vuruşunu yaptı, Trexta Fevzipaşaspor  defansına çarptı. Defansa çarpan top kaleciyi yanılttı fakat gol olmadı, direğe çarpan topu kaleci rahatlıkla kontrol etti. Bu ataktan sonra hakem ilk yarıyı bitirdi.
 
SARAYSPOR KONTRA ATAKTAN ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci devresinin başlaması ile birlikte Trexta Fevzipaşaspor
ataklarını sıklaştırdı. Daha etkili mücadele eden temsilcimiz rakibine kolay pozisyon vermedi. İkinci devrenin de ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Konuk ekip Sarayspor temsilcimizin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataktan bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Golün ardınadn Sarayspor daha kontrollü bir oyun sergilerken, Trexta Fevzipaşaspor ise beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdı. Ancak temsilcimiz istediği golü bir türlü bulamadı.
 
16 PUANDA KALDI

Trexta Fevzipaşaspor’un beraberlik golü için yüklendiği dakikalarda Sarayspor kaleci Kaan kalesinde devleşti. Rakip kaleyi abluka altına alan Trexta Fevzipaşaspor Soner ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca müsabaka Sarayspor’un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor ligin ilk devresini 16 puanla üçüncü sırada kapatırken, Sarayspor ise elde ettiği önemli galibiyet ile puanını 10 yaptı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10