Veliköyspor’un keyfi yerinde (2-1)

Süper Amatör Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda ligin puansız ekiplerinden Şarköyspor'a konuk olan Veliköyspor karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrıl

5.12.2011 18:21:00 0
Veliköyspor’un keyfi yerinde (2-1)
Süper Amatör Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda mücadele eden Veliköyspor
büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan üç puanı almayı başardı.
 
MÜSABAKA MALKARA SAHASI'NDA OYNANDI
Malkara 14 Kasım Sahası’nda Cumartesi  günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya karşılaşmaya her iki ekipte  mutlak üç puan parolası ile çıktı. Müsabakanın başlaması ile birlikte Şarköyspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak Veliköyspor karşısında baskılı bir oyun sergiledi. Temsilcimiz Veliköyspor ise Şarköyspor karşısında kontrollü bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında rakip kalede baskı kuran Veliköyspor karşılaşmanın 11.dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Musa düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Veliköyspor’u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Şarköyspor beraberlik golünü bulabilmek için büyük bir mücadele sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkan Şarköyspor rakibi karşısında istediği pozisyonları bulmada oldukça zorlandı.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Önde olmanın verdiği avantaj ile daha rahat mücadele sergileyen Veliköyspor bir yandan da aradaki farkı açmak için kontra ataklarla Şarköyspor kalesine gelmeye çalıştı. İlk devrenin son bölümlerine doğru Şarköyspor beraberlik için ataklarını sıklaştırdı.Ancak savunmada hata yapmayan Veliköyspor Şarköyspor’a beraberlik şansı tanımadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Veliköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
VELİKÖYSPOR YÜKLENDİ
Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Veliköyspor ikinci devre farkı artırmak için mücadele etti. Tüm hatları ile beraberlik golünü arayan Şarköyspor 48.dakikada bulduğu golle skoru eşitledi. Kalan dakikalar içerisinde her iki tarafta galibiyeti yakalamak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise heyecan iyice arttı. Veliköyspor baskısını iyice artırdı. Ancak savunmasında açıklar vermeye başladı. Şarköyspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Veliköyspor son bölümlerde iyice gol için yüklendi. Ancak geliştirdiği ataklarda istediği gole ulaşamadı.
 
GÖKHAN GALİBİYETİ GETİRDİ
Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Veliköyspor karşılaşmanın 85.dakikasında arzuladığı galibiyet golüne kavuştu. Gelişen organize Veliköyspor atağında defansın arkasına iyi sarkan Gökhan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Veliköyspor’u 2-1 öne geçirdi.
Golün ardından Şarköyspor’lu oyuncular büyük şok yaşadılar.
 
ÜÇ PUANLA AYRILDI

Kalan dakikalar içerisinde ise Şarköyspor en azından beraberlik için geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü bulamadı. Duraklama dakikaları da gol getirmeyince Veliköyspor Şarköyspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Veliköyspor elde ettiği galibiyetle puanını 9’a yükseltirken, Şarköyspor ise dördüncü maçında da puansız ayrılıp tarihinin en kötü lig başlangıçlarından birini yaparak 10 takımlı ligde sonunculuğa demir attı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10