1.Amatör ‘de heyecan giderek artıyor

1.Amatör Küme A ve B Grubu onuncu karşılaşmaları sonuncunda A Grubu’nda Y.Hayraboluspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Muratlı Belediyespor ile B Grubu’nda temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor’u rahat oyunun ardınd

8.12.2011 19:05:00 0
1.Amatör ‘de heyecan giderek artıyor
1.Amatör Küme A ve B Grubu’nda 10.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.
 
LİDER TEK GOLLE KAZANDI
1.Amatör Küme A Grubu’nda haftaya lider olarak giren Muratlı Belediyespor deplasmanda ligin dibinde yer alan Y.Hayraboluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan lider Muratlı Belediyespor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında bulduğu golle öne geçti. Üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren Muratlı Belediyespor karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak puanını 24’e yükseltmiş, Y.Hayraboluspor ise 1 puanla son sıradan kurtulamamıştı.
 
AYDOĞDU GENÇLİKSPOR FARKLI
Haftaya lider Muratlı Belediyespor’un bir puan gerisinde ikinci sırada giren Aydoğdu Gençlikspor kendi evinde Çerkezmüsellimspor’u konuk etti. Puan kaybı yaşamamak adına ilk yarıda işi sıkı tutan Aydoğdu Gençlikspor ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında on kişi kalan  Aydoğdu Gençlik , maçı bırakmadı.Ç.Müsellim’in penaltı atışından yararlanamaması, Aydoğdu Gençlik’in moralini yükseltirken,rakibine nispet yaparcasına bir penaltı da Aydoğdu Gençlik kaçırınca iki takım birden gol fırsatını tepmiş oldu. 75. Dakikada Ç.Müsellim’in de on kişi kalmasıyla sahada sayıca eşitliği bulan Aydoğdu Gençlik, tekrar kendine geldi ve peşi sıra goller bularak haftayı farklı kapadı 5-0. Aydoğdu Gençlikspor puanını 23’e yükseltirken, Çerkezmüsellimspor ise 9 puanda kalmıştı.
 
KARADENİZ GENÇLİKSPOR 2-0 KAZANDI
Haftaya üçüncü sırada giren Karadeniz Gençlikspor deplasmanda Akçeşmespor’a konuk oldu.
İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçta Karadeniz Gençlikspor oyuna daha hakim gibi görünse de gol sesi çıkmadı. İkinci devre sesliği bozan taraf Orhan’ın golüyle Karadeniz Gençlikspor oldu Son dakikalarda Okay’la bir gol daha bulup rahatlayan Karadeniz Gençlikspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak puanını 19 yaptı. Akçeşmespor ise bu mağlubiyet ile 15 puanda kaldı.
 
KARACAKILAVUZSPOR ÜÇ PUAN İLE KAPATTI
Haftanın bir diğer karşılaşmasında alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Karacakılavuzspor evinde B.Çınarlıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça çok etkili başlayan Karacakılavuzspor arka arkaya goller bularak farkı yakaladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Karacakılavuzspor karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet çıkartarak puanını 9’a yükseltti. Bu mağlubiyetle B.Çınarlıspor ise 13 puanda kaldı.
 
TREXTA FEVZİPAŞASPOR EVİNDE MÜCADELE ETTİ
Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda da hafta sonunda dört karşılaşma oynandı. Haftaya lider durumda giren Ulaş Belediyespor deplasmanda temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor’a konuk oldu. Zirve mücadelesi veren rakibi karşısında maça etkili başlayan Ulaş Belediyespor organize atakta bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ve kontrollü bir oyun ortaya koyan Ulaş Belediyespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor ise beraberlik mücadelesi vermesine rağmen istediğin elde edemedi.
 
TEMSİLCİMİZ ZİRVE YARIŞINDAN UZAKLAŞTI
Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü devam ettiren konuk ekip bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Ulaş Belediyespor son dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ulaş Belediyespor elde ettiği galibiyet ile puanı 24 yaparak en yakın rakibi ile puan farkını altıya çıkarttı. Trexta Fevzipaşaspor ise bu mağlubiyet ile 16 puanda kalarak zirve yarışından tamamen uzaklaştı
 
KIZILPINAR BELEDİYESPOR İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ
Zirve mücadelesi veren iki ekibimizden Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor Kapaklı’da karşı karşıya geldi. Her iki takım açısında da önemli olan karşılaşmanın ilk devresinde rakibi karşısında orta alanda daha etkili bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor ilerleyen dakikalarda Fahrettin’in ayağından bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlamıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de tek gollü üstünlüğünü devam ettiren Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda Ufuk ile bir gol daha bularak rahatlamıştı. Rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamayan ev sahibi ekip Kapaklıspor ise arzuladığı gol ve golleri bulamamıştı. Karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Kızılpınar Belediyespor puanını 18’e yükselterek ikinci sıraya çıkarken, 17 puanda kalan Kapaklıspor ise son haftalardaki düşüşünü sürdürdü.
 
ŞALGAMLI BÜYÜKYONCALISPOR’U MAĞLUP ETTİ
Ligin dibinde yer alan Şalgamlı Belediyespor ise evinde Büyükyoncalıspor’u konuk etti. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Şalgamlı Belediyespor rakibi karşısında çok iyi bir mücadele örneği gösterdi. Taraftarının desteği ile maça asılan ev sahibi ekip bulduğu golle rahatladı. Rakibinin atak yapmasını engelleyen ev sahibi ekip karşılaşmanın ikinci devresinde farkın ikiye çıkmasıyla birlikte kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyamayan Büyükyoncalıspor karşısında bir gol daha bulan Şalgamlı Belediyespor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak puanını 6 yaptı. 11 puanda kalan Büyükyoncalıspor ise son haftalardaki puan kayıplarına devam etti.
 
VAKIFLAR GÜVEN UMUTLANDI 

Bu sezon kötü maçlar çıkaran Vakıflar Güvenspor ise evinde Ahımehmetspor’u konuk etti. Her iki takımında puana ihtiyaç duyduğu karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda etkili bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalarda bir gol bulan Vakıflar Güvenspor üstünlüğünü karşılaşma boyunca sürdürdü. Karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılan Vakıflar Güvenspor puanını 7 yaparak ligde kalma adına önemli bir üç puan alırken, Ahımehmetspor 7 puanda kalarak umutlarını ilerleyen haftalara bıraktı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10