Veliköy Belediyesi’nden 2 bin 500 aşure

Veliköy Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla dün Veliköy Merkez Cami ve Kebir Cami önünde aşure dağıttı. Veliköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin, Cuma namazı sonrası, Veliköylü vatandaşlar i?

Çerkezköy 9.12.2011 16:42:00 0
Veliköy Belediyesi’nden 2 bin 500 aşure
Veliköy Belediyesi, her yıl Muharrem Ayı’nın 10’uncu günü kutlanan ‘Aşure Günü’ dolayısıyla dün Veliköy Merkez Cami ve Kebir Cami önünde vatandaşlara aşure ikram etti.
 
KENDİ ELLERİYLE DAĞITTI
Cuma Namazı sonrası, Veliköy Merkez Cami ve Kebir Camii’nden çıkan Veliköylü vatandaşlara, hazırladıkları aşureyi kendi elleriyle dağıtan Veliköy Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çetin, tüm Müslümanların Aşure Günü’nü kutladı. Vatandaşlara aşure dağıtmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Çetin, “Peygamber Efendimiz (S.A.V.), Aşure Günü’nde, her zamankinden daha çok ikramda bulunmayı tavsiye etmiştir. Biz de bu günü unutmayarak, elimizden geldiğince halkımızla bugünü paylaşmaya çalıştık” dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Veliköy’de gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine, Veliköy Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çetin’in yanı sıra, Veliköy Belediye Meclis Üyeleri Adem Yıldırım ve Şahin Büyükkaban, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Veliköy Belde Başkanı Ömer Memiş, Çerkezköy AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır, Veliköy Belediyesi çalışanları ile çok sayıda Veliköylü vatandaş katıldı.
 
BELİNDİR ANKARA’DA
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’in, belediye çalışmalarıyla ilgili görüşme yapmak üzere Ankara’ya gittiği öğrenildi.
 
Haber /  Kader BİLGEN – Sedat KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10