Veliköyspor üç puan peşinde

Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Veliköyspor dördüncü hafta karşılaşmasında evinde Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Şarköyspor’u deplasmanda mağlup ederek bÃ

9.12.2011 18:18:00 0
Veliköyspor  üç puan peşinde
Süper Amatör Küme temsilcilerimizden Veliköyspor ligde orta sıralarda mücadele eden Tekirdağ Anadolu Lisesispor karşısında galibiyet arayacak.
 
VELİKÖYSPOR ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALIYOR
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor Tekirdağ Anadolu Lisesispor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Lig’de oynadığı dört karşılaşmada elde ettiği üç galibiyet ile üçüncü sırada bulunan Veliköyspor bir önceki hafta deplasmanda puansız Şarköyspor’a konuk olmuştu. Rakibi karşısında maçın başında bulduğu golle öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Veliköyspor karşılaşmanın son dakikalarında geliştirdiği atakta bir gol bularak karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkartmıştı.
 
TEKİRDAĞ ANADOLU LİSESİ ÇIKIŞ ARIYOR
Tekirdağ Anadolu Lisesispor Süper Amatör Lig’de istediği çıkışı yapamadı. Lige deplasmanda Çorlu Sanayispor beraberliği ile başlayan Tekirdağ Anadolu Lisesispor ikinci hafta konuk ettiği Velimeşe Belediyespor’a ise 2-0’lık skor ile mağlup olmuştu. Üçüncü hafta Tekirdağspor karşısında istediğini elde edemeyerek karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Tekirdağ Anadolu Lisesispor son hafta kendi evinde Marmaracıkspor ile 1-1 berabere ayrıldı.
 
KARŞILAŞMA YARIN OYNANACAK
Veliköyspor ile Tekirdağ Anadolu Lisesispor Pazar günü Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 
HEDEF ÜÇ PUAN

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için mücadele edeceklerini söyleyen Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı” Ligde üst sıraları hedefliyoruz. Bu hafta önümüzde Tekirdağ Anadolu Lisesispor var.  Her iki ekipte karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için elinden geleni yapacaktır. Veliköy Sahası'nda oynanacak olan karşılaşmaya futbolseverleri bekliyoruz''dedi. Ahmet Sarı, oyuncularına güvendiğini, üç puan için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10