Hayrabolu itfaiyecilerinden teşekkür plaketi

Bir süredir Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden eğitim alan Hayrabolu Belediyesi İtfaiyesi'nde görevli personeller Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz ile birlikte Tekirdağ Be

Hayrabolu 16.12.2011 18:47:00 0
Hayrabolu itfaiyecilerinden teşekkür plaketi
BAŞKAN DALGIÇ’I ZİYARET ETTİLER
Ziyarette Başkan Dalgıç'a, Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Alagöz tarafından, itfaiyecilerin eğitiminde kendilerine verdiği destekten dolayı bir plaket verildi. Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak her geçen gün daha da gelişip büyüdüklerini belirterek, artık etrafına da destek olan, çevre belediyelere eğitim veren bir belediye konumuna geldiklerini söyledi.
 
SERTİFİKALARINI ALDILAR
Hayrabolu Belediyesi'nden gelen ekip Başkan Dalgıç'ı ziyareti öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz'i ziyaret ederek sertifikalarını aldı. Sertifika teslim törenine Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Durgut da katıldı. Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz tarafından Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve İtfaiye Müdürü Erkan Durgut'a da birer plaket verildi.
Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10