Kursiyerlere sertifikaları verildi

İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü ve Şarköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile açılan, 'Ön Muhasebe Kursu'nu bitiren kursiyerlere belgeleri törenle verildi.

Şarköy 18.12.2011 10:02:00 0
Kursiyerlere sertifikaları verildi
Şarköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında düzenlenen törene, İş Kur Tekirdağ İl Müdürlüğü Şefi Sergün Gerekli, Tekirdağ Ticaret Lisesi Müdür yardımcısı Rıdvan Tufan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Elverişli ve kursiyerler katıldı. Sertifika töreninde konuşan İş Kur Tekirdağ İl Müdürlüğü Şefi Gerekli, kursu bitirenleri tebrik etti.
 
İŞ İMKANI KISITLI
Düzenlenen kurs sayesinde, işverenlerin aradıkları özelliklere sahip vasıflı ön muhasebe bilen elamanlar yetiştiğini ifade eden Gerekli “Ancak Şarköy Küçük bir yer ve sanayisi yok o nedenle iş imkanı kısıtlı. Sizlerin Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy gibi yerleşim alanlarında iş bulma imkanınız daha fazla. Gönlümüz hepinizin işe yerleştirilmesini ister. Amacımız sizin gibi tahsilli gençleri işsiz bırakmamak ve gelen talepler doğrultusunda sizlere iş bulma çalışmalarımız olacak. Bu amaçla Hangi işverenin ön muhasebe elamanına ihtiyacı olduğunu belirleme çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar sonunda çıkacak rakama göre işe yerleştirme işlemlerine başlayacağız” dedi.
 
25 KURSİYER EĞİTİMİ TAMAMLADI
Halk Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Elverişli de belge almaya hak kazanan 25 kursiyeri kutladı ve bitirilen kurs sayesinde işverenlerin aradığı vasıfları elde ettiklerini ifade etti.
 

Çerkezköy Haber / Cengiz YEŞİLYURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10