Silivrispor zirveye yakıştı

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor grubun son sırasındaki Vitraspor'u farklı yenerek daha tekrar averaj ile liderliğe yükseldi.

19.12.2011 18:57:00 0
Silivrispor zirveye yakıştı
Pazar günü Silivri Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Silivrispor Hamdi 8, Fatih 9, Musa 8, Özgür 8, Kıvanç 8, Nazif 8, Metin 7 ( Volkan 6 ), Yunus 7 ( Burak 6 ), Ali Yavuz 8 ( Feyyaz 6 ), Cemal 8, Ersal 8 ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip  Vitraspor: Anıl 5, Abdurrahbeh 5, Orhan 5, Osman 5 ( Serhat 5 ), İbrahim 5, Murat 6, Önder 6, Ufuk 5, Uğur 5 ( Utku 5 ), Tamğaç 5, Cihan 5 ( Altıner 5 ) kadrosu ile mücadele etti.
 
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
Silivrispor kendi evinde oynadığı karşılaşmaya seyircisinin büyük desteği ile başladı. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi olarak geçen karşılaşma Silivrispor’un ilk golü bulması ile hareketlendi. 21. dakikada Musa'nın sağ taraftan kullandığı korner atışından gelen topa kale çizgisinde Ali Yavuz dokundu ve Silivrispor’u 1-0 öne geçirdi. 24. dakikada Metin ceza alanında topu Orhan'dan söktü. Kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Anıl uzanarak topa sahip oldu. 26. dakikada önce Ersal sonra da Yunus müsait durumda ceza alanı içinde topu ağlara gönderemedi. 29. dakikada Ali Yavuz ceza alanında rakibinden sıyrıldı. Kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldı. Kaleye vurma yerine geriye çıkarınca defans topu uzaklaştırdı. 30. dakikada Musa'nın korner atışından gelen topa Yunus dokunamadı. 32. dakikada Ali Yavuz ceza alanı sol çaprazındaki Ersal’ı topla buluşturdu. Ersal çaprazdan sert vurdu. Kaleci Anıl'ın dan seken topu iyi takip eden Fatih yakın mesafeden topu ağlara gönderdi: 2-0. 39. dakikada Vitraspor yarı alanına atılan uzun topu Ali Yavuz ısrarla kovaladı. İbrahim'den seken topu önce kontrol eden Ali Yavuz  sonra düzgün bir vuruş ile ağlara gönderdi: 3-0. 42. dakikada Musa'nın kullandığı korner atışından gelen topa iyi yükselen  Özgür’ün vuruşu direkten döndü. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre 3-0 sona erdi.
 
SİLİVRİSPOR 8-0 KAZANDI

Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili başlayan ev sahibi ekip 47.dakikada dördüncü golü buldu. Nazif Ali Yavuz'a harika bir pas attı. Ali Yavuz kaleci Anıl ile karşı karşıya kaldı daha müsait durumdaki Ersal'a topu aktardı. Ersal topu ağlara gönderdi 4-0. Gol için ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Fatih ile 51.dakikada farkı beşe çıkardı. 65. dakikada Musa'nın kullandığı korner atışından gelen topa kaleci Anıl dokunamadı. Yunus’un bomboş kaleye gönderdiği top direği sıyırarak auta çıktı. Bu pozisyonun hemen arkasında ceza sahası dışında topla buluşan Anıl’ın sert vuruşu Vitraspor’un ağlarıyla buluştu(6-0) 67. dakikada Ersal sol taraftan ortaladı, arka direkte Cemal önce topu kontrol etti, sonra da ağlara gönderdi: 7-0. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi ablukaya alan ev sahibi ekip 81.dakikada farkı sekize çıkardı. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Musa mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 8-0 yaptı. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibin 8-0’lık üstünlük ile sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10