Kırklarelispor deplasmandan üç puanla döndü

Türkiye İkinci Lig Kırmızı grupta mücadele veren Trakya’nın Yeşil Beyazlı ekibi Kırklareli spor deplasmanda Lig ikincisi Kızılcahamamspor A.Ş nin karşısında ikinci yarıda bulduğu goller ile üÃ

20.12.2011 18:35:00 0
Kırklarelispor deplasmandan üç puanla döndü
Kızılcıhamam Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kızılcıhamamspor  Erhan *, Hasan *, (Dk.30 Çağlar *), Ömer *, Volkan *, Fatih *, Bülent * (Dk.46 Şevki **), Yücel *, Hüseyin Bak **, Hüseyin Korkmaz**, Mülayim *, Üstün * ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Kırklarelispor ise Alişan***, Hasan Can ***, Taner ***, İshak ****, Recep *** (Dk.88 Hüseyin **), Osman ***, İlkem ***, Mustafa ***, Murat Tiraki***, Hakan Güvençer ****, Serdal *** (Dk.73 Murat Baytaroğlu ***) kadrosu ile mücadele etti.
 
2 GOLLE GEÇTİ

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda etkili bir oyun ortaya koyarken, savunma oyuncuları hata yapmadı. Güçlü rakibi karşısında deplasmanda açık bir oyun ortaya koyan Kırklarelispor ilk devre istediğini elde edemedi. Maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapatan Kırklarelispor ikinci devre 60 Dakikada İshak Topçu ile 1-0 öne geçti. Gelen golle rahatlayan Kırklarelispor beraberlik için gelen rakibi karşısında 90.dakikada Murat Baytaroğlu’nun ayağından bir gol bularak karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet çıkardı. Lig ikincisi Kızılcıhamamspor ile aradaki puan farkını üçe indirerek 20 puana yükselen Kırklarelispor zirve için iddialı olduğunu gösterdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10