Edirne Gençlikspor evinde kayıp 0 1

Edirne Gençlikspor Bal liginin ilk yarısının son maçında İzmit Darıca Kale Bayramoğlusporu konuk etti. Rakibi karşısında kötü bir mücadele sergileyen Edirne Gençlikspor karşılaşmadan mağlubiyet i

20.12.2011 18:36:00 0
Edirne Gençlikspor evinde kayıp 0 1
PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Pazar günü oynanan karşılaşmayı Turay Kaan Numanoğlu, Mustafa Kutlu ve Şükrü Kılıç hakem üçlüsü yönetirken, ev sahibi ekip Edirne Gençlikspor Abdullah ** Ahmet ** Salih ** Fatih ** Gökhan ** Sertaç ** ( 80 Nuriman ?) Salih Eren * ( 61 Engin *) Emrah * ( 46 Tugay **) Serkan * Bülent * Cenk * kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Darıca Kale Bayramoğluspor ise Murat **** Mert *** Güven *** Uğur ** Fatih *** Garip *** Bahadır ** Serdar ** (63 Muammer **) Yusuf **** Okan *** Mete **** ilk onbiri ile çıktı.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, her iki takımın yöneticileri ve 1000 civarında taraftarını da arkasına alarak maça başlayan Edirnespor ilk ciddi pozisyonunu Serkan ile buldu. 8.dakikada  da sağdan ceza alanı sağ çaprazında topa sahip olan Serkan yerden vurdu kaleci kornere çeldi. 17. dakikada konuk ekip Darıca, Mete ile soldan atak başlattı. Mete ceza yayı üzerinde bekleyen Okan’a pasını verdi Okan sert vurdu, Salih kale çizgisi üzerinde gole giden topu kornere çeldi. İlk yarıda başka önemli pozisyon olmadı 0-0 sona erdi.
 
KONUK EKİP 10 KİŞİ KALDI
Edirne Gençlikspor  ikinci yarıya çok hızlı başladı. Cenk Darıca ceza alanı sağ çaprazında topa vurdu farklı şekilde auta çıktı. 49.dakikada Salih Eren soldan ceza alanı içine derinlemesine pasını verdi, Kaptan Bülent gecikince önemli bir pozisyon daha boşa girmiş oldu ve defans uzaklaştırdı. 56. dakikada Edirne Gençlikspor mutlak golü kaçırdı. Bu dk da Serkan’ın soldan ortasıyla Cenk topa ceza alanında sahip oldu bekletmeden sert vurdu kaleciden döndü. Atak üstüne atak yapan Edirne Gençlikspor 61.dakikada Tugay’la sağdan ceza alanı içine nefis orta yaptı, Cenk yükseldi kafayı vurdu kaleci son anda mükemmel bir refleksle topa sahip olarak yine gole izin vermedi. 67.dakikada rakibine çok sert müdahalede bulunan Darıcaspor’lu Okan direk kırmızı kart ile oyun dışı kalarak takımını 10 kişi bıraktı.
 
DARICASPOR ÜÇ PUAN İLE AYRILDI
79. dakikada Sertaç sol kanattan ceza alanına girer girmez orta şut karışımı vurdu kaleci yine başarılıydı. İkinci yarıda bariz üstün olan taraf Edirne Gençlikspor iken kalesinde golü gören taraf oldu. 81. dakikada Edirne Gençlikspor’un defansının inanılmaz hatasıyla topa sahip olarak bir anda ceza alanına giren Mete Abdullah ile karşı karşıya kaldı plase bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Uzatmalarda bilinçsiz ataklarla beraberlik arayan Edirne Gençlikspor 88.dakikada da net bir pozisyon daha buldu. Bu dakikada Serkan sol kanattan arka direğe ortaladı Tugay uçarak kafayı vurdu başarılı bir gününde olan Darıca kalecisi Murat bir kez daha gole izin vermeyince müsabaka 1-0 konuk ekip Darıcasporun galibiyeti ile sona erdi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10