Kapaklı Belediyesi de küçük Murat’a el uzattı

Kapaklı İnönü Mahallesi’nde eşi ve iki çocuğu ile birlikte yaşayan Serdal Akman, küçük oğlu Murat Akman’ın yürümesini kolaylaştırılacak 600 TL’lik ayakkabıyı alamadığı içi

Çerkezköy 21.12.2011 19:04:00 0
Kapaklı Belediyesi de küçük Murat’a el uzattı
Serdal ve Rahşan Akman çifti, önceki gün küçük oğulları Murat Akman ile birlikte, oğullarının tedavi masraflarını üstlenen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Serdal ve Rahşan Akman'ın yürümekte zorluk çeken dört yaşındaki oğulları Murat Akman için yardım yapan Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti. Asgari ücretle bir fabrikada çalışan Serdal Akman, “Oğlumun iki ayağında bulunan damar çekmesi için fizik tedaviye başlandı. Sizin gibi yardımseverler sayesinde oğlum tedavisini tamamlayıp yürüyebilecek” dedi.
 
‘ÜZÜNTÜ DUYDUK’
Küçük Murat’ın rahatsızlığının kendisini üzdüğünü belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da durumu öğrendikten sonra küçük Murat’ın tedavi masraflarını üstlendiklerini söyledi. Kapaklı Belediyesi olarak engelli ve yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Mandalı, “Küçük Murat’ın, tedavisini tamamlayıp en kısa sürede sağlığına kavuşarak diğer yaşıtları gibi koşup oynayabilmesi en büyük temennimizdir” ifadesini kullandı.
 

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10