Sultanlar zirvede ağırlığını hissettiriyor

Aroma 2.Bayanlar Lig’i A ve B Grubu 10.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı deplasmanda orta sıralarda bulunan Altınoluk Beled

22.12.2011 18:44:00 0
Sultanlar zirvede ağırlığını hissettiriyor
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ligin onuncu hafta karşılaşmasını galibiyet ile tamamladı.
 
HAFTAYI ÜÇ PUANLA KAPATTIK
A Grubu’nda son haftaların formda takımı Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı deplasmanda Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk setinde hücumda etkili bir oyun ortaya koymayı bildi. Karşılaşmanın ilk setini 25-19 kazanan temsilcimiz üstünlüğünü ikinci sette de sürdürdü. Rakibi karşısında bir ara farklı mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan düşmeyen temsilcimiz arka arkaya bulduğu sayılarla seti 25-23 kazandı. Karşılaşmanın üçüncü setini de rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı bu seti 25-20 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
KARŞIYAKA RAHAT KAZANDI
Lig’de zirve mücadelesi veren Karşıyaka İZKA Bayan Voleybol Takımı, Şişli Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Şişli Bayan Voleybol Takımı karşısında etkili bir oyun sergileyen Karşıyaka İZKA Bayan Voleybol Takımı sonuca gitmekte zorlanmadı. Müsabakanın başından sonuna kadar etkili bir mücadele sergileyen Karşıyaka İZKA Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrılarak puanını 26’ya yükselterek liderliğini devam ettirdi.
 
SARIYER 3-1 GALİP
A Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı onuncu hafta karşılaşmasında evinde FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk iki sette etkili bir oyun ortaya koyan Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı üçüncü sette etkinliği kaybetti. FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı karşısında üçüncü seti kaybeden ev sahibi ekip dördüncü sette üstünlüğü tekrar eline alarak bu seti de kazanmasını bildi. Karşılaşmadan 3-1’lik skor ile galip ayrılan Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı puanını 23 yaptı.
 
ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÜÇ PUANLA KAPATTI
Haftaya dördüncü sırada giren Çanakkale Belediyesi Bayan Voleybol Takımı kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Zayıf rakibi karşısında Çanakkale Belediyesi Bayan Voleybol Takımı zorlanmadı. İlk seti önde tamamlayan Çanakkale Belediyesi Bayan Voleybol Takımı ikinci ve üçüncü setleri de önde tamamlayarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Çanakkale Belediyesi  Bayan Voleybol Takımı puanını 21’e yükselterek yerini korudu.
 
SALİHLİ BELEDİYESİ  RAHAT
Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyesi kendi sahasında Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı ile galibiyet mücadelesi verdi. Rakibi karşısında ilk sette zorlanan Salihli Belediyesi Bayan Voleybol Takımı setin sonlarında daha az hata yaparak seti 25-23 kazandı.İkinci ve üçüncü sette oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip bu setleri de 25-11 ve 25-15’lik skorlarla kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 
ESSPOR PUAN İLE TANIŞAMADI
Esspor Bayan Voleybol Takımı ile Arkasspor Bayan Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmadan ise konuk ekip üstünlükle ayrıldı. İlk setten itibaren rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Arkasspor Bayan Voleybol Takımı üç puanı 3-0’lık sonuç ile aldı.Esspor Bayan Voleybol Takımı puan ile tanışamazken, Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ise 12 puana yükseldi.
 
GAZİ LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ
Aroma 2.Bayanlar Lig’i B Grubu’nda da dört karşılaşma oynandı. Haftaya lider olarak giren Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Tirebolu Bayan Voleybol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen konuk ekip Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı.(1-3).Haftaya ikinci sırada giren Bursa Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı evinde Bolu Belediyesi Bayan Voleybol Takımını konuk etti.
Güçlü rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan konuk ekip Bolu Belediyesi Bayan Voleybol Takımı arka arkaya iki set kaybederek oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Bursa Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı üçüncü seti de kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Konuk ekip elde ettiği galibiyet ile puanını 22 yaparak zirve takibini sürdürdü.
 
TVF İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Ligde galibiyeti bulunmayan TVF Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımı evinde Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. İstanbul  temsilcisi TVF Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımı etkili oyununu galibiyet ile tamamlayarak ligdeki ilk galibiyeti elde etti (3-1). TVF Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımı puanını 4 yaparken, Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ise 11 puanda kaldı. Grubun bir başka karşılaşmasında Ankara Karayolları Bayan Voleybol Takımı evinde Çankaya Belediyesi ANKA Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi.Ankara Karayolları  Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-1 üstünlükle ayrılmayı başardı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10