Çalışma Grupları oluşturuldu

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Proje Geliştirme, Kültür Sanat Sosyal Faaliyetler, İmar-Planlama-Şehircilik-Trafik-Ulaşım ve Çevre Sağlığı Çalışma grupları oluşturuldu. Toplantıda konuşan K

Çerkezköy 1.01.2012 18:55:00 0
Çalışma Grupları oluşturuldu
Yapılan olağan genel kurulun ardından Kadın, Çocuk, gençlik ve Engelliler Meclislerini oluşturan Çerkezköy Kent Konseyi’nde önceki gün de çalışma grupları oluşturuldu.
 
“SİZİN PROJELERİNİZİ KURUMLARA ULAŞTIRACAĞIZ”
Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, çalışma gruplarının oluşturacağı ve geliştireceği projeleri ilgili kurumlara ulaştıracaklarını söyledi. Kent Konseyi’nde gönüllülüğün esas olduğunu ifade eden Gayretli, “Kurumlar bizim sunduğumuz öneri ve projeleri bütçe ve uygulanabilirliğe göre değerlendirecek” dedi.
 
56 PROJE OLUŞTURULDU
Önceki dönemde Kent Konseyi tarafından 56 proje önerisi oluşturulduğunu ve bunların yüzde 10’unun uygulanabilir olduğu kararına varıldığını belirten Başkan Gayretli, “56 projeden 6 tanesinin uygulanmasına karar verildi. İlk olarak Engellilerle yönelik proje uygulanmaya başlandı. Diğer projeler için de çalışmalar yapılıyor” bilgisini verdi.
 
ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULDU
Gayretli’nin konuşmasının ardından ilk olarak Proje Geliştirme Çalışma Grubu oluşturuldu. Proje geliştirme çalışma grubu başkanlığına Akbank Çerkezköy Şube Müdürü Erol Taşdelen seçilirken, başkan yardımcılığına Murat Akay, yazmanlığa da Özge Eluz seçildi. Genel kurul delegeliğine de oy birliği ile Özber Çetin seçildi. Kültür Sanat Sosyal Faaliyetler Çalışma Grubunun da oluşturulduğu toplantıda grup başkanlığına Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Ekinci seçilirken, başkan yardımcılığına Kürşad Kayayurt, yazmanlığa Gülveren Vatansever ve genel kurul delegeliğine de Abdülgani Yüce seçildi. İmar-Planlama-Şehircilik-Trafik-Ulaşım Çalışma Grubu başkanlığına Dilek Yalçın, başkan yardımcılığına Murat Güven, yazmanlığa K.Onur Güner seçilirken; genel kurul delegeliğine de İlhan Temur seçildi. Çevre Sağlığı Çalışma Gurubuna ise Emine Yasavul başkanlığa, Yusuf Korkmaz başkan yardımcılığına, Hüseyin Akburu yazmanlığa ve Nurcihan Başkent de genel kurul delegeliğine seçildi.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10