Erçağ Galatasaray’a da boş geçmedi

Çerkezköyspor’un alt yapısından yetişen, Bank Asya 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Erçağ Evirgen takımının Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Galatasaray’a 4-1

11.01.2012 19:12:00 0
Erçağ Galatasaray’a da boş geçmedi
Çerkezköyspor’un alt yapısında yetiştikten sonra A Takımı yükselen Erçağ Evirgen gösterdiği başarılı performansla Lüleburgazspor’a oradan da Bank Asya 1.Lig takımlarından Karşıyaka’ya transfer olmuştu. Takımda yaşadığı sakatlık problemleri ile fazla forma şansı bulamayan Erçağ Evirgen 2011-2012 futbol sezonundan Bank Asya 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Adana Demirspor’a transfer olmuştu.
 
İKİNCİ DEVRE OYUNA DÂHİL OLDU
Takımı ile çıktığı 14 lig karşılaşmasında 825 dakika sahada kalan ve iki gol kaydeden Erçağ Evirgen Türkiye Kupası’nda da iki maç oynayarak rakip kalelere bir gol kaydetmişti. Takımının Ziraat Türkiye Kupası 3.Turunda Süper Lig lideri Galatasaray karşısında yedeklerde yer alan Erçağ Evirgen karşılaşmanın 46.dakikasında Lütfü Tanıl’ın yerine oyuna dahil olarak bu zorlu karşılaşmada yer aldı.
 
TAKIMININ TEK GOLÜNÜ ERÇAĞ KAYDETTİ
Erçağ’ın oyuna dahil olmasıyla atak bir futbol sergileyen Adana Demirspor bir çok gol pozisyonunda yararlanamadı. İkinci devre sağ kanatta başarılı bir performans sergileyen Erçağ Galatasaray savunmasında Gökhan Zan ve Servet Çetin ikilisine zor anlar yaşattı. İlk tehlikeli atağını 59.dakikada yakalayan Erçağ kaleci Ufuk’u geçemedi. 73.dakikada Galatasaray savunmasında Servet’in kaptırdığı topta Emre’nin ortasını iyi takip eden Erçağ topu ağlara göndererek skoru 4-1 yapan golü kaydetti. Karşılaşmada da attığı golle Çerkezköylülerinde gurur kaynağı olan Erçağ Evirgen’in fan sayfasına çok sayıda Çerkezköy’lü başarı dileğinde bulundu.
 
Haber/Faik Onur KAYA

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10