Final maçı Osmanlıspor ile Genç Aslanlar arasında oynanacak

Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nde Bölgesel Amatör Lig kapısını aralayacak play-off maçlarında rakiplerini yenerek finale yükselen Osmanlıspor ve Genç Aslanlar SK, kozlarını 26 Mayıs 2024 Pazar günü 25 Kasım Stadı'nda paylaşacak

23.05.2024 16:37:00 0
  Final maçı Osmanlıspor ile Genç Aslanlar arasında oynanacak

A Grubu ikincisi Osmanlı’nın B Grubu birincisi Mega Genç’i 1-0, A Grubu birincisi Genç Aslanlar’ın B Grubu ikincisi İpsala Spor’u 5-2 yenerek finale yükseldiği Süper Amatör Ligi şampiyonluk maçında iki takım Pazar günü saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

 

UZUNKÖPRÜSPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELECEKLER 


Şampiyon olan takım Bölgesel Amatör Lig’de sezonu Keşanspor’un altında kapaması nedeniyle Uzunköprüspor ile karşı karşıya gelecek. Uzunköprüspor ile Süper Amatör Lig’den gelen takım arasındaki maçtan galip gelen takım, 2024-2025 sezonunda Keşanspor ile birlikte Edirne’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hak kazanacak.

DESTEK İSTEDİLER 


Osmanlıspor yönetimi maç öncesi yaptığı açıklamada tüm taraftarları zorlu maça davet ettiler. Yapılan açıklamada, Finallerin takımı osmanlı sezonun en önemli maçına çıkıyor, Edirne SAL final maçına akın akın eksiksiz, tam kadro gidiyoruz, pazar günü herkes maça, tüm sokaklar 25 Kasım Stadı’na çıkıyor Her türlü desteği hak eden genç takımımız pazar günü Edirne SAL finalinde Genç Aslanlar ile karşılaşacak, güzel hava ve müthiş atmosferde oynanacak bu güzel maçta tüm takipçilerimizi Edirne 25 Kasım Stadı’na bekliyoruz, gençlerimiz her zaman sonsuz desteği hak ediyor” dedi. 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ


0282 747 65 10