Taçspor’dan Lüleburgazspor’a tarihi fark 17-0

TFF Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun güçlü takımlarından Taçspor evinde haftalar önce ligden düşmesi kesinleşen Lüleburgazspor misafir etti.

23.04.2024 10:32:00 0
 Taçspor’dan Lüleburgazspor’a tarihi fark 17-0

 

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan karşılaşmayı Taçspor 17-0 mağlup etti. 

Alemdağ Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Taçspor: Armağan Önür, Yasin Ayan, Erol Yükseker, Muhammet Apuhan, İlyas Ekiz, , Tunahan Aztekin, Ahmet Semih Doğan, Ahmet Gündoğdu, Eren Akkaya, Musa Eren Karakaş, Yusuf Furkan Coşkun kadrosu ile çıkarken, Lüleburgazspor : Tunahan Sert, Andaç Engin Duran, Ali Boran Elverişli, Kaan Ergözen, Mehmet Erol, Hüseyin Çakar, Ahmet Yasin Venel, Ömür Verbağ, Ömer Metehan Doğan, Arda Bozalan, Mert Çetin ilk onbiri ile çıktı. Mücadeleyi Zonguldak Bölgesi hakemi Emre Tamboğa yönetirken, yardımcılıklarını Atakan Yüzlü ve Yunus Emre Yüksel yaptılar. Ömer Faruk Kılıç maçta 4. Hakem olarak görev yaptı.

 


TOPLAM 17 GOL KAYDETTİ 


Taçspor’da bu sezon kaydettiği goller ile dikkatleri fazlası ile çeken Yusuf Furkan Coşkun attığı 4 gol, oyuna sonradan giren Cemilcan Eryılmaz 4 gol ve 10 numarası Ahmet Gündoğdu hat-trick yaparak maçın yıldızlaşan ismi oldular. Sarı Kırmızılıları farklı galibiyete taşıyan diğer golleri İlyas Ekiz (2), Tunahan Aztekin, Ali Kemal Yükseker, Musa Eren Karakaş ve Serkan Bakan attılar. Taçspor’un 17 golle kazandığı Lüleburgaz maçı 2023-2024 sezonunun en farklı galibiyeti oldu. Taçspor bu golle toplam 61 gole ulaşırken grubunun en çok gol atan takımları sıralamasında Çorlu 1947 ve Gebzespor’un ardından üçüncü sıraya yükseldi.Lüleburgazspor ise üç puanla son sırada kaldı. 


Haber/Semih SARMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10