Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması düzenlendi

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde düzenlenen Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması etkinliğinde hayırseverlerin desteği ile Tekirdağ'da yetim çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediye edildi.

Tekirdağ 2.04.2024 12:57:00 0
Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması düzenlendi

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, Kurum Amirleri ve Danimarka Türk Diyanet Vakfı Gönüllülerinin katıldığı, Danimarka Türk Diyanet Vakfı Katkısı ve Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi işbirliği ile Ramazanda "Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması" düzenlendi. 

 


ÇOCUK EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR DA KATILDI 


Tekirdağ İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen iftar programına Tekirdağ geneli yetim çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklar, Namık Kemal Üniversitesi Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu ve Diyanet Gençlik Öğrencileri katıldı.


ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ 


Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök yaptığı iftar duasının akabindeki konuşmasında ‘‘83 çocuğumuzun katılımı ile Çocuk İftarımızı ve Ramazan Şenliğimizi gerçekleştirdik. Çok hoş bir gece idi. Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Danimarka'dan Türk vatandaşların desteklerini yavrularımıza ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum’’ dedi. İftardan sonra çocuk etkinlikleri ile devam eden programda çocuklar doyasıya eğlendiler.


Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10