Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil benzinliğin duvarına çarptı

Kapaklı’da iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu benzinlik duvarına çarpan otomobilin içerisinde yolcu olarak bulunan genç kadın yaralandı.

Kapaklı 17.04.2024 23:07:00 0
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil benzinliğin duvarına çarptı

Kaza Çerkezköy Kapaklı yolu üzerinde bulunan BP benzinlik önünde meydana geldi.

 

BENZİN İSTASYONUNA ÇARPTI

 

İddiaya göre Çerkezköy’den Kapaklı istikametine 34 HKV 112 plakalı otomobili ile seyir halinde olan M.F.B. ve araç içerisinde bulunan Y.A. (23) henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre araç içerisinde M.F.B. isimli erkek arkadaşının kendisine ait olduğunu söylediği tabancayı göstermesi üzerine Y.A. paniğe kapıldı. Araç içerisinde yaşanan sözlü tartışmanın alevlenmesi üzerine Y.A. iddiaya göre tabancayı araçtan attı. Tabancasını almak isteyen M.F.B. iddiaya göre aracı durdurmak istedi. Bu esnada M.F.B.’nin 34 HKV 112 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç benzin istasyonunun duvarına çarptı. 

 

 

PARÇALANMIŞ TABANCA BULUNDU 

 

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirilirken, M.F.B. ise olay yerinden uzaklaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı Y.A. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri tarafından çevrede yapılan incelemede kazanın meydana geldiği yerin ilerisinde parçalanmış tabanca ve tabancaya ait 8 adet mermi ele geçirildi. Kazanın ardından olay yerinden uzaklaşan M.F.B. ise Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10