Bahar Dönemi Yetişkin kurslarına başvurular başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından 18 yaş ve üzeri yetişkinler için ücretsiz düzenlenecek olan Bahar Dönemi Yetişkin kursları 16 Nisan’da başladı.

16.04.2024 14:32:00 0
Bahar Dönemi Yetişkin kurslarına başvurular başladı

Yetişkin kurslarına son başvurunun 19 Nisan Cuma günü olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Baharı yeni beceriler kazanarak karşılıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Bahar Dönemi Yetişkin kursları için başvurular 16 Nisan Salı günü itibariyle başladı. 

 

KURSLAR KONTENJANLA SINIRLI 

 

18 yaşını doldurmuş vatandaşların 10 farklı branşta eğitim göreceği Bahar Dönemi Yetişkin kursları hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Kontenjanla sınırlı step, zumba, pilates, işaret dili, Latin dansları, Almanca, İngilizce, modern dans, karma dövüş ve halk danslarının yer aldığı Bahar Dönemi Yetişkin kurslarına başvurularımız 16 Nisan Salı günü itibariyle başladı. Belediye Başvuru Masası’na yapılacak başvurular 19 Nisan’a kadar devam edecek” şeklinde konuştu. 

 

 

SON BAŞVURU 19 NİSAN 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Baharı yeni beceriler kazanarak karşılıyoruz. Yeteneklerimizi keşfedip keyifli bir öğrenme deneyimi yaşayacağımız Bahar Dönemi Yetişkin Kurslarımız için başvurularımız başladı. Kurs başvurularınızı 16-19 Nisan tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarından yapabilirsiniz” dedi. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10